Ecce Vita Denní krém Ultra 50 ml

Ecce Vita Denní krém Ultra 50 ml

Značka: Ecce Vita
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Denní výživný krém s rostlinnými oleji a bylinnými extrakty podporuje produkci kolagenu, regeneruje pokožku a vyhlazuje vrásky kolem očí. Také chrání pokožku před účinky modrého světla.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Denní krém Ultra Ecce Vita je výživný krém s rostlinnými oleji a bylinnými extrakty podporuje produkci kolagenu, regeneruje pokožku a vyhlazuje vrásky kolem očí. Krém Day Ultra poskytuje viditelné a udržitelné liftingové účinky, vyživuje pleť a má anti-age účinky.

Aktivními ingrediencemi denního krému jsou látky z získané z mízy listů jihoafrické léčivé rostliny Bulbine frutescens, které podporují obnovu a zvýšení tvorby kvalitního kolagenu. Tento komplex aktivních látek má vědecky prokázané účinky se 100% větší hustotou kolagenu a s viditelnými liftingovými změnami obličejových kontur a rysů.

V krému od Ecce Vita najdeme také karotenoidy získané z řasy Tetradesmus obliquus, které chrání kožní buňky před různými typy záření jako je UV, HEV a WiFi, proti modrému světlu a také před oxidativním stresem, způsobujícími škodlivý kaskádový efekt a předčasné stárnutí.

Přírodní polymer z červené řasy Porphyridium cruentum vytváří na pokožce ochranný film, který následně vyhlazuje jemné i hluboké vrásky, zlepšuje mikrostrukturu pleti, vyhlazuje vrásky kolem očí, poskytuje okamžité a udržitelné liftingové účinky a podporuje tvorbu kolagenu.

Použití: Nanášejte na čistou pleť. vmasírujte přiměřené množství Day Ultra krému na oblast tváře i krku, nechte vstřebat. Pro maximální účinek je vhodné před použitím krému Day Ultra použít Ecce Vita Sérum. Neaplikujte v těsné blízkosti očí. Nevhodné pro děti.

Tip: Denní krém Ultra je vhodný pro ošetření všech typů pleti.

Ecce Vita využívá síly bylin pěstovaných na biofarmách a vyrábí z nich vysoce kvalitní doplňky stravy ve formě kapslí nebo čajů. Produkty neobsahují konzervační ani žádné chemické látky a nesou certifikáty jako USDA či Košer kvalita.

Typ pleti: anti age, citlivá pleť, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť, unavená pleť, zralá pleť

Výrobce: Ecce Vita, spol. s r.o., U Pernikářky 111/2a , 150 00, Praha 5, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?