Purity Vision Deo krystal 24 hodin 60 g

Purity Vision Deo krystal 24 hodin 60 g

(9 hodn.)
135
Skladem > 10 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 5 ks / Praha, OC DBK > 3 ks / Praha, Palác Lucerna > 2 ks / Praha, Bílá Labuť > 2 ks / Praha, Karlín > 2 ks

Čistě přírodní deodorant na bázi kamence potlačuje nepříjemný tělesný zápach bez ucpávání potních žláz. Vhodný i pro citlivou pokožku se sklonem k alergiím.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu7
Hodnocení9
Položit dotaz
Popis produktu

Deo krystal 24 hodin Purity Vision využívá adstringentních účinků kamence. Krystaly této přírodní sloučeniny se do pokožky nevstřebávají, zůstávají pouze na jejím povrchu, a tak mechanicky neucpávají kožní póry.

Kamenec přirozenou cestou stáhne kožní póry a zároveň působí antibakteriálně, což je nesmírnou výhodou. Pot sám o sobě není cítit, zápach vzniká až ve chvíli, kdy se dostane do styku s bakteriemi na pokožce. Díky kamenci je výskyt bakterií eliminován, a tím pádem ani nevzniká tělesný zápach.

Velkou výhodou je také jeho dlouhodobá výdrž - krystalový deodorant můžete používat i několik měsíců. Je ekologicky šetrný a šetří i vaši peněženku. Zároveň je v tuhé formě, takže nehrozí jeho vylití a je ideální volbou pro cestování i obnovení vrstvy během dne. 

Značka Purity Vision respektuje ekologické hledisko jak při výrobě, tak při přepravě a prodeji. Výrobky jsou pokud možno v BIO kvalitě a mají všestranné využití.

Použití: Krystal navlhčete vodou a naneste na suché čisté podpaží.

Tip: Kombinujte Deo krystal s naší Bio Růžovou vodou PURITY VISION a dosáhnete tak příjemné vůně a extra péče o pokožku.

Značka Purity Vision respektuje ekologické hledisko jak při výrobě, tak při přepravě a prodeji. Výrobky jsou pokud možno v BIO kvalitě a mají všestranné využití.

Výrobce: Natures Care CZ s.r.o., Hlavní 15 , 768 04, Střílky, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: pevná

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu7

7 (a více) zajímavých využití kamence

Atopický ekzém

Jak voní příroda - přírodní parfémy a deodoranty

Miláčci roku 2017 aneb Co jste si kupovali nejvíce

Není hliník jako hliník aneb jak si vybrat deodorant

Příčiny nadměrného pocení a jak s ním bojovat

Recenze: Purity Vision Deo krystal 24 hodin

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Skvělý! / Andrea 4. 1. 2021 20:11

Deodorant používám skoro denně už půl roku a mám pocit že vůbec neubylo. Podpaží a pot opravdu nijak nezapáchá, nemá žádnou vůni. Je to nelepší deodorant, který jsem vyzkoušela a nemůžu si ho více vynachválit. Jediné nevýhody vidím v tom, že pro aplikaci je zapotřebí vody, což za normálních podmínek nijak nevadí, ale mohl by se najít případ kdy ano. Když aplikuji ihned po holení, chvilku jemně štípe (nedoporučuji, ale občas to jinak nejde). Obal praská a závit se protáčí. Ale jinak je opravdu nejlepší, vydrží minimálně den.

Nejlepší deodorant / Markéta 22. 7. 2019 22:21

Pot je opravdu bez zápachu! Navíc krystal dlouho vydrží, takže netřeba kupovat každý měsíc nový :-)

Nic moc / Dominik 17. 10. 2018 11:33

Nejdřív jsem si pořídil tuhý deo od Faith in nature, ten fungoval fakt skvěle, skoro vůbec jsem se nepotil... Pak mi spadl a zničil se, tak jsem si řekl, že si koupím menší levnější...no a nejspíš jsem udělal fakt blbě, tento naprosto nefunkční, potím se snad ještě víc, než kdybych ho nepoužil..

10% / Michaela 31. 1. 2018 22:18

Tak tento produkt jsem opravdu nepochopila. :D Píšou, že se má lehce namočit a poté aplikovat, zkusila jsem, ale na pot to vůbec nezabralo, a to bych neřekla, že mám nějak výrazně agresivní pot, ale připadlo mi jak kdybych si aplikovala nic. :D

50 na 50 / Becky 19. 4. 2019 11:49

Deodorant pôsobí na elimináciu zápachu. Človek sa potí ďalej ale nesmrdí, čo je super. :) Každopádne to má niekoľko nevýhod. Ak sa aplikuje po holení, vždy som mala pokožku podráždenú a svrbela, aj keď ide o prírodný produkt. Okrem toho sa asi po mesiaci používania začal odlamovať, kúsok po kúsku - najprv celý kus z platového držadla a neskôr sa rozdrobil na malé kúsky, čiže som časť musela vyhodiť a tie väčšie kúsky používam tak ako sú. Pre mňa je dobrý na leto, keď sa človek potí a nechce svoje póry upchávať, ale zároveň nechce smrdieť. :)

Skvělý / Monika 26. 4. 2019 20:06

Zkusila jsem mnoho deodorantů a tenhle je stoprocentně nejlepší. Nedráždí, zabraňuje tvorbě potu i zápachu a dlouho vydrží. Můžu jen doporučit.

Nechci jiný / Richard 12. 9. 2020 00:27

Deodoranty ve spreji dráždily pokožku, tak jsem hledal alternativy. Tenhle vypadal i cenově dobře a tak jsem ho koupil. Po pár měsících používání už nechci jiný. Nedráždí, není parfémovaný, funguje a téměř neubývá. Naopak nevýhodu vidím v tom, že je k aplikaci potřeba voda, ale časem už jsem si na to zvykl. :) Balení by mohlo být lepší - plastový obal praská.

Nejlepší volba / Sandra 2. 6. 2016 20:23

Klasické deodoranty mě štvaly, mám citlivé podpaží a ne každý deodorant snesu. Tento deodorant byla má první volba na zkoušku, co se týče přírodních produktů. Sice nemám jiné srovnání, ale tento může jen a jen doporučit. Je to bomba. Za málo peněz hodně muziky. Fakt to funguje a můžu ho použit úplně v pohodě i po epilaci podpaží.

Zázrak / Verča 23. 9. 2016 10:13

Nej, nej, nej! po normálních deodorantech z marketu jsem se necítila v pohodě. Zanechávaly mi na pokožce mastný film a když jsem se opotila, tak to opravdu nešlo. Dělal bílé a žluté skvrny na oblečení, které nešly vyprat, ač jsem se snažila sebevíc a navíc ani lufou nešel pořádně smýt z pokožky, aby nezanechal nějaký zbytek, prostě horor. S tímto zázrakem tyto problémy již neřeším. Hned jak nanesu, tak je suchý, potím se jen zlomek toho, co předtím a když už, tak to nezapáchá, nedělá skvrny na oblečení a po umytí je pokožka ihned čistá. I po epilaci ho mohu použít a už tu nemusím nadávat, že to pálí, jako čert. Po prvním nanesení se mi nechtělo věřit, že by mi mohl pomoci, že to jen zkusím, ale opravdu předčil moje očekávání. A ač se s ním pro jistotu přemáznu ještě párkrát za den, tak vůbec neubývá. Už ty marketovky nechci ani vidět a zůstanu u krystalu, který si zaslouží i 6 *. :-)

Super! / Věra 27. 7. 2016 14:01

Měla jsem velký problém se zápachem potu. Po užití krystalu se sice potím, ale pot je bez pachu a já můžu normálně fungovat.Za mě 1*

Perfektni / Karla 7. 12. 2020 15:09

Vhodne pro muze i zeny..prirodni..dlouho vydrzi. Super. Nepali po holeni.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: pevná

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?