BiOOO Feng Shui analýza domu či bytu 1 analýza

BiOOO Feng Shui analýza domu či bytu  1 analýza

BiOOO Feng Shui analýza domu či bytu 1 analýza

Značka: BiOOO
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Analýza a rozbor vlivů, které ovlivňují dům nebo bytu kde žijete či pracujete.Učení Feng Shui je staré čínské učení o vnějších vlivech, které nás obklopují a o tom jak s nimi pracovat, aby nám prospívali a do našeho života vnášeli více štěstí a blahobytu. Prostor, ve kterém žijeme, nás ovlivňuje víc, než jsme si možná ochotni připustit. Změny v prostoru se odrážejí i na naší psychické stránce. Nej

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Analýza a rozbor vlivů, které ovlivňují dům nebo bytu kde žijete či pracujete.
Učení Feng Shui je staré čínské učení o vnějších vlivech, které nás obklopují a o tom jak s nimi pracovat, aby nám prospívali a do našeho života vnášeli více štěstí a blahobytu. Prostor, ve kterém žijeme, nás ovlivňuje víc, než jsme si možná ochotni připustit. Změny v prostoru se odrážejí i na naší psychické stránce. Nejlépe to může vidět, když sedíme zády do místnosti a, nebo ke dveřím. Feng Shui však bere v úvahu a popisuje vlivy daleko širšího i hlubšího charakteru. Navíc prostřednictvím osobního horoskopu dovedeme příznivé a nepříznivé vlivy upravovat tak říkajíc na míru. Výsledkem je pak to, že se nám v životě začne dařit a štěstí se k nám tzv. neotáčí zády.

Pro vytvoření analýzy je potřeba:
- přesný půdorysný plán objektu (pokud není k dispozici, bude zaměřen při osobní návštěvě konzultanta a částka 750Kč bude dodatečně připočtena k ceně analýzy)
- osobní návštěva na místě a rozhovor s jeho obyvateli.
- co nejpřesnější datum a místo narození obyvatel
- rok zastřešení / dokončení stavby / rok nastěhování

Analýzu nelze dělat ze zaslaných materiálů bez návštěvy objektu. Jedná se o analýzu založenou na matematických výpočtech, měření zemských a nebeských proudů a kombinacích vnějších vlivů prostředí

Cena za analýzu a rozbor ve výši 5500 Kč nezahrnuje dopravu na místo a náklady na případné úpravu či změny, o těchto budete samozřejmě informováni praktikem.

ADRESA:
Konzultace analýzy probíhá po domluvě schůzky v bytě či domě zákazníka, případně v poradně čínské astrologie a Feng shui v Praze 8, ulice Světova. Analýza jako taková se měří přímo na místě bytu či domu a v jeho okolí.

PŘEDSTAVENÍ PRAKTIKA FENG SHUI:
JAROSLAV JAROSURABBU VYDRŽEL
Narodil se v Chomutově v roce 1972 a od roku 1985 žije v Praze. Metafyzickým vědám staré Číny se věnuje od roku 1993 a jeho hlavním zaměřením je poradenství v oblasti FENG SHUI a tradičního čínského horoskopu. Součástí jeho praxe je také práce s knihou Proměn (I-ting) a to jak věštecky tak také filozoficky. Vede kurzy a přednášky na témata Feng Shui a čínského horoskopu. Publikoval a publikuje články do různých médií a na svůj blog http://cernazelva.blogspot.cz/. Při své práci využívá jak znalosti Feng shui a čínské astrologie tak také biodynamické síly organizmu, vhledu a schopnosti komunikace se silami země a nebe.




BiOOO je privátní značka naší společnosti BiOOO.cz. Všechny produkty, které máme nyní nově v nabídce prošly přísným schvalovacím procesem a nabízí to nejlepší z přírodní kosmetiky. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?