Weleda Granátové jablko vyhlazující sérum 30 ml

Weleda Granátové jablko vyhlazující sérum 30 ml

Weleda Granátové jablko vyhlazující sérum 30 ml

(5 hodn.)
Značka: Weleda
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Lehké vyhlazující sérum se šťávou z granátového jablka zjemňuje vrásky, dodává pokožce hydrataci a zlepšuje elasticitu. Sérum připravuje pleť na použití krému a zintenzivňuje působení péče.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu13
Hodnocení5
Položit dotaz
Popis produktu

Lehké vyhlazující sérum Weleda se šťávou z granátového jablka zjemňuje vrásky, dodává pokožce potřebnou hydrataci a zlepšuje její elasticitu. Sérum připravuje pleť na použití denního a nočního krému a zintenzivňuje působení následné péče a její účinky.

Vyhlazující sérum zjemňuje zralou pleť a zároveň o ni pečuje díky obsahu granátového jablka. To je totiž bohaté na antioxidanty, které chrání pokožku před nepříznivými vnějšími vlivy, dodávají pokožce zdravou barvu a pěstěný vzhled.

O zklidnění a zjemnění pokožky se postará šťáva z Aloe vera. Ta napomáhá proniknout účinným látkám hluboko do pokožky, hydratuje pleťové buňky a zároveň pokožku zklidňuje. Díky séru je pleť zjemněná, zklidněná a ochráněná před podrážděním. Navíc je připravená lépe vstřebat následnou péči.

Pro zralou pokožku

S přibývajícími léty naše pokožka postupně ztrácí svou přirozenou pružnost a vláčnost, vlákna kolagenu a elastinu se rozvolňují a vznikají první vrásky. Toto sérum je intenzivním přípravkem, který pečuje o náročnou zralou pokožku a navrací jí mladistvý vzhled. Sérum je něčím navíc, co pozvedne vaši každodenní péči a pečuje o pokožku mimořádně aktivními ingrediencemi.

Koncentrované složení

Vyhlazující sérum Weleda se liší od běžných pečujících přípravků svými účinky. Obsahuje maximální koncentraci účinných látek, díky tomu stačí skutečně jen pár kapek a vaše pokožka dostane vše, co potřebuje. Sérum má nemastnou konzistenci, která pokožku nezatěžuje, neucpává póry a nezanechává po nanesení ulepený pocit.

Vyhlazená pokožka

Sérum Weleda používejte pro maximální efekt dvakrát denně, tedy ráno a večer po očištění pokožky. Sérum se ihned vstřebá do pleti a nezanechává mastný povlak, naopak dovoluje pleti dýchat. Díky koncentrovanému složení stačí jen pár kapek. Sérum Weleda neobsahuje přidané syntetické ingredience, a tak vaši pokožku nezatěžuje. 

Bojovník proti vráskám

Vyhlazující sérum Weleda obsahuje šťávu z Aloe vera, která má významné hydratační schopnosti a dokáže skvěle vázat vodu. Díky tomu vaši pleť okamžitě vypíná a dokáže vyzmizíkovat drobné vrásky. Šťáva z granátového jablka je mimořádně bohatá na antioxidanty, které zpomalují stárnutí pokožky a zabraňují tvorbě vrásek. Vaše pokožka bude opět dokonale vyhlazená a zářící. 

Použití: Malé množství séra naneste ráno i večer na vyčištěnou pokožku obličeje, krku a dekoltu. Aplikace séra zvyšuje účinky následně použitého denního či nočního krému.

Značka přírodní kosmetiky Weleda byla založena na antroposofických principech Rudolfa Steinera a v současné době je největším výrobcem přírodní kosmetiky i produktů přírodní medicíny.

Produktové řady: Weleda Granat Apfel

Typ pleti: anti age

Výrobce: Weleda AG, Stollenrain 11 , CH-4144, Arlesheim, Švýcarsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: velmi lehká krémová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu13

Biodynamické zemědělství aneb Návrat ke kořenům

Granátové jablko

Chraňte pleť antioxidanty. Vsaďte na granátové jablko!

Jak na regeneraci těla i ducha

Jak pečovat o stárnoucí pokožku

Jak se rodí krém - aneb pleťová péče Weleda

Krása z přírody, která překonává čas

Olej nebo sérum?

Péče o pleť v jistém věku

Vše, co jste kdy chtěli vědět o séru, ale báli jste se zeptat

Weleda: Keltská bohyně

Weleda: Krása z přírody, která překonává čas

Zázrak v jediné kapce - přírodní pleťová séra

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Vyhlazující sérum / 4vladku 13. 11. 2017 00:48

Moje pleť zrovna dobře nesnáší gelové přípravky, mám vždy pocit nepříjemné lepkavosti, ale toto sérum je skutečně výjimka. Dobře se nanáší, rychle se vstřebává a pleť je po něm vypnutá a hladká.

Zpevňující sérum / Barbora 9. 11. 2017 13:29

Zpevňující sérum nepoužívám úplně každý den a spíše jenom na noc. Sérum je gelového vzezření a po nanesení nechává lepivější pocit na pokožce. Po nanesení ještě nočního krému mám pocit, že je toho na moji pleť zbytečně moc. Nicméně aplikuji na dekolt a krk, kde mi tolik textura séra nevadí.

Zpevňující sérum / Drahoslava 13. 11. 2017 18:26

Zpevňující sérum od Weledy používám jak pod denní tak i pod noční krém. Patří k mému rituálu péče a pleť a nedám na něj dopustit. Díky němu se krém lépe roztírá a vstřebává do pokožky. Doporučuji vyzkoušet.

Zpevňující sérum / Dita 21. 11. 2017 22:59

Zpevňující sérum má gelovou konzistenci, které postačí pouze malé množství a velmi rychle se vstřebává a příjemně chladí. Pleť je hydratovaná a vláčná. Sérum používám pod denní a noční krém stejné řady.

Zpevňující sérum / iwen 19. 11. 2017 20:20

Zpevňující sérum je v balení s pumpičkou, má čirou barvu. Dobře se nanáší a vpíjí. Po jeho nanesení mám pocit pevnější pleti. Používám ho pod noční krém, abych podpořila jeho účinek. Jsem s ním velice spokojená.

Krásně vyhlazená pleť / Jana 17. 11. 2017 12:20

Sérum má velice příjemnou konzistenci a velice dobře se nanáší a vstřebává. Příjemně voní. Používám ráno a večer před nanesením krému a pleť je po měsíci daleko zářivější, vypnutější a vypadá zdravěji. Zmizely mně také pupínky na čele, které mě poměrně dost trápily.

Příjemné a funguje / Jana 24. 11. 2017 23:31

Používám ho pod denní krém ze stejné řady. Pleť mi připadá napnutější a skvěle hydratovaná. Sérum se dobře dávkuje (díky pumpičce), stačí ho malé množství a příjemně voní. Výborně se vstřebává a nezanechává pocit "ulepenosti".

/ voljaro 9. 11. 2017 15:00

Mám velice suchou pleť a toto sérum mi vyhovuje. Používám ho před aplikací denního i nočního krému. Pokožku výborně hydratuje. Než jsem toto sérum začala používat, měla jsem i velkou spotřebu denních i nočních krémů, protože tyto krémy mi musely suchou pokožku zároveň hodně hydratovat. Nyní si pokožku díky aplikaci séra krásně připravím.

/ Kristýna 8. 11. 2017 16:03

Krásná vůně, kompaktní a estetické balení. Rychle se vstřebává. Viditelně osvěžuje pleť. Po měsíci používání pleť výrazně zářivější. Největší přínos pro mne byl v podobě toho, že jsem sérum používala jako podkladovou bázi pod make-up, což mi skvěle vyhovovalo.

Sérum welleda / Květa 18. 11. 2017 18:42

Vyhlazuje pleť, redukuje vrásky, je příjemné, dobře se vstřebává. Dobře se aplikuje.

Parádní okamžitý účinek / Michaela 8. 11. 2017 15:11

Konzistence séra mě mile překvapila. Čekala jsem něco mnohem mastnějšího, nicméně tohle mastné nebylo, navíc se dobře vstřebávalo. Příjemné bylo i dávkování. I když balení vypadá malé, vydrží dlouho. Na dekoltu ani na obličeji nenechával žádný film a příjemně chladil.

Vyhlazující sérum / Marcela 8. 11. 2017 22:31

Sérum má velmi lehkou konzistenci a proto se lehko nanáší. Intenzivně hydratuje, zintenzivňuje denní a noční péči. Vypíná pokožku. Jemně voní.

účinné / Marcela 12. 11. 2017 00:04

Toto sérum je jedinečné svým složením a účinností. Nemastné, průhledné sérum. Po aplikaci pocítíte okamžité účinky. Navíc oceníte, že toto balení obsahuje praktickou pumpičku pro snadné dávkování. Výrazná vůně granátového jablka se postupně uvolňuje. Pleť je ošetřená a hezky pružná. Omlazující efekt po několika ošetřeních

WELEDA GRANÁTOVÉ JABLKO VYHLAZUJÍCÍ SÉRUM 30 ML / Miluš 14. 11. 2017 13:34

Zpevňující sérum se dobře aplikuje. Byla jsem příjemně překvapena, jak dobře se aplikuje. Také vstřebávání do kůže je bez problémů. Měla jsem pocit, že tvář po aplikaci je trochu vypnutá.

/ Katka 15. 11. 2017 20:14

Moc příjemné, voňavé. Používám ráno i večer pod krém, pleť je hebká a vypnutá. Dobře se roztírá. Doporučuji vyzkoušet.

Zpevňující sérum / Helena V. 13. 11. 2017 10:41

Zpevňující sérum má velmi jemnou texturu. Dobře se roztírá a ihned vstřebává. Vzhledem k tomu, že mám suchou pleť, tak po použití séra okamžitě zmizí nepříjemné pnutí , pleť je hydratovaná a jemná na dotyk. Po týdnu používání mizí jemné vrásky.

Jsem nadšená! / Ocelička 28. 11. 2017 21:14

Zpěvňující sérum mě opravdu nadchlo! Má jemnou konzistenci a velmi snadno se roztírá. Už po prvním použití byl na mém krku a dekoltu vidět výsledek. Takže za mě rozhodně doporučuji a vím, že sérum určitě ještě zakoupím.

sérum / Page007 9. 11. 2017 07:26

Sérum se krásně nanáší a rychle se vstřebává. Pleť vyživí a připraví na krém. Moc hezky voní. Používám ráno i večer před nanesením krému a zdá se mi, že pleť vypadá opravdu lépe.

zpevňující sérum / Petra 18. 11. 2017 14:23

Trochu lepivější konzistence. Stačí nanést tenkou vrstu a nechat chvilku působit. Po nanesení cítite příjemný chladivý efekt a také to, jak sérum "pracuje".

Krásně zpevní pleť / Janďula73 10. 11. 2017 09:36

Sérum je krásně vstřebatelné, pleť není mastná, snadno se roztírá, hydratuje a příjemně vypíná pokožku. Doporučuji pro zpevnění pleti.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: velmi lehká krémová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?