Crystallove Hřeben na vlasy, Aventurine 1 ks

Crystallove Hřeben na vlasy, Aventurine 1 ks

Značka: Crystallove
Balení:
1604
Momentálně vyprodané na e-shopu i prodejnách BiOOO.cz

Hřeben z aventurínu je určený pro masáž hlavy a celého těla. Stimuluje růst vlasů, prokrvuje pokožku a podporuje redukci celulitidy. 

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Vytvořte si domácí rituál krásy pomocí luxusních masážních pomůcek pro masáž obličeje a těla značky CRYSTALLOVE. Masážní hřeben na pokožku hlavy a body combing je inspirován mimořádnými vlastnostmi a krásou křišťálů.

Masážní hřeben je ručně vyroben z aventurínu. Prostřednictvím stimulace energetických bodů na hlavě a těle odstraňuje masáž hřebenem městnání lymfy a zlepšuje krevní oběh. Rychle ponechává pokožku vyživenou a zářivou. Během masáže pokožky hlavy stimulujete růst vlasových cibulek a zvyšujete její prokrvení.

Péče body combing vyhlazuje pokožku a podporuje redukci celulitidy. Masáž má také mimořádně relaxační účinek.

- rozměry: 10 cm x 5.5 cm x 0.7 cm

- barva: zelená

AVENTURÍN PODLE NEKONVENČNÍ MEDICÍNY

- regeneruje životní síly, posiluje

- díky relaxačnímu účinku zlepšuje stav svalů

- chrání před energetickými upíry 

JAK PROVÁDĚT MASÁŽ POKOŽKY HLAVY?

Masáž se provádí na očištěné pokožce hlavy, nejlépe spolu s aplikací oblíbeného séra/oleje na vlasy, což umožňuje efektivnější pronikání účinných látek do pokožky. Nezapomeňte, že pravidelně prováděná masáž přináší viditelný efekt v podobě lesklých a zdravě vypadajících vlasů a dobře prokrvené pokožky hlavy.

JAK PROVÁDĚT MASÁŽ TĚLA?

Začněte masáží chodidel, krátkými a jemnými pohyby hřebene a pokračujte směrem k srdci. Masírujte celé tělo, vyhýbejte se kontaktu s citlivými oblastmi těla a poškozenou pokožkou. Masáž provádějte po aplikaci oblíbeného oleje nebo séra tak, aby hřeben hladce klouzal po pokožce. Opakujte každý pohyb několikrát. Vykoupejte se a následně aplikujte svou oblíbenou péči.

Značka Crystallove se zabývá zejména výrobou „masážních destiček“ zvaných Gua sha neboli kvaša a také rollerů, které patří k osvědčeným pomůckám tradiční čínské medicíny v péči o pleť. Jsou vyrobené z krásných minerálů v několika kolekcích tak, aby každý našel ten svůj vysněný. Díky těmto masážním pomůckám si můžete vytvořit svůj vlastní magický rituál v rámci každodenní péče o pleť. Masážní pomůcky ze vzácných kamenů vám pomohou uvolnit napětí v obličeji, stimulují lymfatický systém a také pomáhají v boji proti otokům pod očima. Vyzkoušejte na vlastní kůži jedinečnou energii těchto kamenů a vyzdvihněte svůj denní rituál zase o kousek výš. 

Ostatní kategorie: Péče pro růst vlasů

Výrobce: Pink Trade, Skrzypowa 4 , 81-589, Gdynia, Polsko

Podrobné složení produktu

Složení:

aventurín
Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Luxusní péče o pleť s CRYSTALLOVE: Najděte svůj kámen krásy

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Složení:

aventurín
Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?