Kadalys HYDRAMUSE Hydratační oční maska 20 ml

Kadalys HYDRAMUSE Hydratační oční maska 20 ml

Značka: Kadalys
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Maska na oči s aktivními látkami ze zeleného banánu okamžitě uleví unaveným očím a rozzáří pohled. Působí proti otokům, hydratuje a regeneruje. Je vhodná zejména pro dehydratovanou pleť.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Řada Hydramuse od Kadalys je ideální pro dehydratovanou pleť. Poskytuje 24h hydrataci.

HYDRAMUSE Hydratační oční maska s gelovou texturou od značky Kadalys okamžitě osvěží a rozjasní unavenou a dehydratovanou pleť očního okolí. Působí proti otokům. Regeneruje, hydratuje a zkrášluje oční kontury už za 15 minut!

Maska je vhodná pro všechny typy pleti, navíc neobsahuje žádnou přidanou parfemaci.

100 % ingrediencí přírodního původu

Maska na oční kontury obsahuje bioaktivní látky ze zeleného banánu, který vyrovnává a zkrášluje pokožku. Hydratační komplex s červenou řasou dodává 24hodinovou hydrataci. Posiluje kožní ochrannou bariéru a stimuluje syntézu ceramidů. Stimuluje epidermální syntézu kyseliny hyaluronové (+ 211 % po 9 dnech).

Maska na oči v bodech:

  • působí proti otokům
  • okamžitě hydratuje a osvěžuje
  • bez parfemace
  • gelová textura
  • s bioaktivními látkami ze zeleného banánu

Použití: Používejte 1 – 2 x týdně na odlíčené, suché oční okolí jedním ze dvou způsobů: - Rychlá oční maska: nechte působit 10 až 20 minut a odstraňte zbytky čistým ubrouskem nebo vatovým tampónem. Zbytek vmasírujte jemným poklepáváním do pokožky. - Intenzivní noční oční maska: naneste hustou vrstvu na oční okolí a nechejte působit přes noc. Ráno jemným poklepáním vmasírujte zbytek do pleti.

„PRVNÍ EKOLOGICKY UVĚDOMĚLÁ ZNAČKA & GLOBÁLNÍ LEADER V BANÁNOVÉ VĚDĚ“. Tak by se dala charakterizovat francouzská značka Kadalys založená v roce 2012.  Jednotlivé složky této kosmetiky pochází z ekologického zemědělství jako vedlejší produkty generované banánovým průmyslem a jsou zpracovávané a vyráběné přímo v srdci Kadalys. Názvy řad KADALYS jsou inspirovány botanickými názvy různých odrůdy banánů, tedy „MUSA“.
Prostřednictvím Musathérapy® jsou rituály krásy inspirovány banánovými vlastnostmi, které zvýrazňují všechny typy pleti a krásy.

Produkty Kadalys jsou certifikované jako přírodní a organické dle požadavků ECOCERT A COSMEBIO. Spolupracují s ONE VOICE v boji proti násilí, za základní práva a dobré životní podmínky zvířat. Potvrzují, že výrobky Kadalys jsou veganské (bez přísad živočišného původu). Všichni pěstitelé banánů na Martiniku jsou akcionáři společnosti KADALYS pro „fair trade“ a odpovědnou francouzskou produkci. Obaly jsou označené FSC, ekologicky navržené,
recyklovatelné a jsou z udržitelně vedených lesů.

Výrobce: Kadalys, 13 Rue Titon , 75011, Paris, Francie

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?