Annemarie Börlind Hydratační noční krém, Aquanature 50 ml

Annemarie Börlind Hydratační noční krém, Aquanature 50 ml

Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Noční krém je určený pro mladou pleť, která je suchá či smíšená. Složení s kyselinou hyaluronovou, kmenovými buňkami z papyru či olejem z kukuřičných klíčků ji hydratuje, lehce vyhlazuje a zklidňuje.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Dopřejte své pleti během spánku účinnou hydratační péči v podobě nočního krému Aquanature od značky Annemarie Börlind. Ten je ideální pro suchou či smíšenou pleť, které trpí dehydratací, je napjatá a jsou na ní viditelné první vrásky. Složení s unikátním hydrokomplexem pomáhá v pleti vázat vlhkost, zjemňuje ji a vyhlazuje.

Krém s jedinečným složením v podobě botanické kyseliny hyaluronové a kmenových buněk z papyru podporuje hydrataci pleti a zároveň vyplňuje jemné linie. Pleť díky tomu bude po probuzení příjemně svěží a lehce vyhlazená. Ve složení najdete také šťávu z Aloe vera, jojobové estery, olej z kukuřičných klíčků či bambucké máslo. Ty podporují hydratační a vyhlazující účinky krému. Mají také schopnost pokožku zklidnit, zpevnit a zanechají ji báječně hebkou na dotek.

Použití: Malé množství krému naneste večer na čistou odlíčenou pleť a jemně vmasírujte.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Produktové řady: AnneMarie Börlind Aquanature

Typ pleti: smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu1

Jak stárne Berlíňanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?