Nobilis Tilia Hydrofilní olej Fema 200 ml

Nobilis Tilia Hydrofilní olej Fema 200 ml

Nobilis Tilia Hydrofilní olej Fema 200 ml

(4 hodn.)
409
382
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, OC DBK > 4 ks / Praha, Karlín > 1 ks / Praha, Palác Lucerna > 1 ks

Hydrofilní olej Fema pečuje o ženské intimní partie díky vysokému podílu antibakteriálních éterických olejů. Jemná krémová emulze šetrně myje a zároveň pečuje.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení4
Položit dotaz
Popis produktu

Hydrofilní olej Fema Nobilis Tilia pečuje o ženské intimní partie díky vysokému podílu antibakteriálních éterických olejů. Jemná krémová emulze šetrně myje a zároveň pečuje, brání přemnožení bakterií a eliminuje výskyt kvasinek a plísní. Olej ocení obzvlášť v létě ty ženy, které často trpí na opakované mykózy či jiné gynekologické problémy.

Základ hydrofilního oleje tvoří sojový olej bohatý na množství pečujících látek, které pokožku intimních partií zklidňují a zároveň ji činí odolnější vůči podráždění. Olej při kontaktu s vodou vytvoří krémovou nevysušující emulzi, která v kombinaci s éterickými oleji spolehlivě ale šetrně myje a dezinfikuje.

Levandulový olej v kombinaci s éterickými oleji z citrusových plodů a antiseptickým tea tree olejem účinně brání přemnožení kvasinek a plísní. Díky tomu je hydrofilní olej výbornou podpůrnou léčbou při mykotických onemocněních, intimní partie spolehlivě myje a zároveň je zbytečně nedráždí.

Šetrná hygiena

Hydrofilní olej Fema Nobilis Tilia je určen pro péči o citlivou pokožku a sliznice intimních partií. Díky obsahu přírodních rostlinných olejů nejen poskytne dokonalou očistu, ale zároveň pokožku ani sliznice nevysušuje, nedráždí a chrání přirozenou mikroflóru, díky čemuž vám poskytne celodenní komfort a svěžest. Hydrofilní olej Fema čistí a pečuje o pokožku v jednom kroku.

Komfort a svěžest

Hydrofilní olej Fema je ideálním přípravkem pro každodenní hygienu a díky vyrovnanému pH nedráždí a nevysušuje pokožku. Poskytuje optimální péči citlivé oblasti intimních partií a dlouhodobě chrání proti přemnožení kvasinek a plísní. Oproti běžným intimním gelům obsahuje množství olejů, které mají zklidňující vlastnosti a chrání proti podráždění.

Péče a zklidnění

Hydrofilní olej Fema Nobilis Tilia obsahuje cenný levandulový olej, který je přirozeně antiseptický, a tak chrání proti přemnožení nežádoucích mikroorganismů. Hydrofilní olej je tak nejen vhodný pro každodenní hygienu, ale je vhodným podpůrným přípravkem při mykotických čí kvasinkových onemocněních. Hydrofilní olej tak intimní partie šetrně dezinfikuje, chrání proti mykózám a nezpůsobuje nepříjemné podráždění.

Použití: Malé množství oleje napěňte v rukou a aplikujte na intimní partie. Poté vydatně opláchněte čistou vodou. Olej je vhodný pro každodenní použití.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

skvělý / Blanka 6. 4. 2017 17:46

Vysoké ceny jsem se bála, ale vydrží opravdu neskutečně dlouho - stačí jen trošička, přesto dostatečně myje a "ovoní" intimní partie. Na intimní problémy naštěstí netrpím, tudíž tuto oblast vyzkoušenou nemám.

Pomáhá / 1. 12. 2011 13:42

Opravdu pomáhá a navíc moc příjemně voní:)

Re: Pomáhá / Marcela 2. 5. 2013 12:44

Souhlasím, je vážně moc příjemný.

/ Andrea 17. 5. 2021 14:38

Příjemný a jemný intimák na olejové bázi. Po dobu jeho používání jsem neměla ani jednou vaginální diskomfort.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?