BiOOO Akademie Individuální make-up kurz

BiOOO Akademie Individuální make-up kurz

5500
Skladem > 10 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás

Kurz je připraven pro kohokoli, kdo cítí potřebu změny ve svém vzhledu a rád by si osvojil nové trendy a techniky líčení společně s nejlepšími tipy jak na to.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Nechte se zdokonalit našimi profesionály

Tento kurz je připraven pro všechny, kdo cítí potřebu změny, májí zájem o přírodní kosmetiku a chtějí se dozvědět aktuální trendy a tipy. V úvodu spolu probereme Vaše představy i konkrétní potřeby a zcela individuálně - Vám na míru, jej vystavíme. Na kurzu tedy budete pouze Vy sama s lektorkou, proberete teorii, jak se cítíte dobře a sama sebou, dále vás čeká praktická část líčení, štětců a make-upů. Líčení může být jen lehké denní nebo se naopak pustíme do výrazných linek a extravagance. Je to pouze na Vás. 

Máte možnost vyzkoušet různé výrobce a produkty a zjistit, které Vám osobně vyhovují i jak s nimi pracovat.

Světem líčidel a laskavé péče o sebe sama Vás provede zkušená, na tento typ spolupráce vybraná a speciálně školená vizážistka z našeho BiOOO týmu.

K dispozici jsou Vám make-upy, korektory, rozjasňovače, pudry, tvářenky, bronzery, řasenky, oční linky, stíny, konturovací tužky, rtěnky i lesky.

Co na Vás čeká?

  • máte možnost vyzkoušet různé výrobce a produkty a zjistit, které Vám osobně vyhovují i jak s nimi pracovat
  • můžete se dozvědět něco o podstatě a fungování přírodních produktů, péči o pleť, vyzkoušet různé techniky či se zaměřit na procvičení té konkrétní dovednosti, která Vás v daný okamžik zajímá nejvíce
  • světem líčidel a laskavé péče o sebe samou Vás provede zkušená, na tento typ spolupráce vybraná a speciálně školená vizážistka
  • k dispozici jsou Vám make-upy, korektory, rozjasňovače, pudry, tvářenky, bronzery, řasenky, oční linky, stíny, konturovací tužky, rtěnky i lesky

 

 

BiOOO Akademie vznikla po záštitou naší firmy BiOOOO.cz. Nabízíme vám tématické workshopy, kurzy a vzdělávání v oblasti kosmetiky a aromaterapie. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?