BiOOO Akademie Individuální makeup kurz

BiOOO Akademie Individuální makeup kurz dárkový poukaz pro mě

BiOOO Akademie Individuální makeup kurz

Zboží je nedostupné.

Kurz je připraven pro ženu, která cítí potřebu změny, má zájem o přírodní kosmetiku a ráda by se zdokonalila v dovednosti líčení.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Aktuálně: Voucher bude zaslán na e-mail.

Tento kurz je připraven pro ženu, která cítí potřebu změny, má zájem o přírodní kosmetiku a ráda by se zdokonalila v dovednosti líčení. V úvodu spolu probereme Vaše představy i konkrétní potřeby a zcela individuálně - Vám na míru, jej vystavíme. 

Máte možnost vyzkoušet různé výrobce a produkty a zjistit, které Vám osobně vyhovují i jak s nimi pracovat.

Můžete se dozvědět něco o podstatě a fungování přírodních produktů, péči o pleť, vyzkoušet různé techniky či se zaměřit na procvičení té konkrétní dovednosti, které Vás v daný okamžik zajímá nejvíce.

Světem líčidel a laskavé péče o sebe samou Vás provede zkušená, na tento typ spolupráce vybraná a speciálně školená vizážistka.

K dispozici jsou Vám make-upy, korektory, rozjasňovače, pudry, tvářenky, bronzery, řasenky, oční linky, stíny, konturovací tužky, rtěnky i lesky.

Za BiOOO akademii se na Váš těší Magdalena Soušková, Marcela Hanke, Juliána Šoleová a celý tým MUA.

BiOOO Akademie vznikla po záštitou naší firmy BiOOOO.cz. Nabízíme vám tématické workshopy, kurzy a vzdělávání v oblasti kosmetiky a aromaterapie. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Ostatní kategorie: Líčení

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?