Redecker Kartáč do sauny z lakovaného bukového dřeva, hrubý

Redecker Kartáč do sauny z lakovaného bukového dřeva, hrubý

Značka: Redecker
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Akční cena 429 Kč, doporučená cena 462 Kč. Využijte časově omezené akce. Olejem napuštěné pevné bukové dřevo, jemné vepřové štětiny. Délka 24 cm, šířka 11 cm, rukojeť, světlý design. Na rukojeti je nápis sauna. Pořiďte si do sauny krásný luxusní kartáč. Povzbuzuje krevní oběh a zbavuje staré pokožky. Filozofie firmy: Jedna z posledních německých firem specializovaných na ruční výrobu kartáčů fu

Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Akční cena 429 Kč, doporučená cena 462 Kč. Využijte časově omezené akce.

Olejem napuštěné pevné bukové dřevo, jemné vepřové štětiny. Délka 24 cm, šířka 11 cm, rukojeť, světlý design. Na rukojeti je nápis sauna.
Pořiďte si do sauny krásný luxusní kartáč. Povzbuzuje krevní oběh a zbavuje staré pokožky.

Filozofie firmy:
Jedna z posledních německých firem specializovaných na ruční výrobu kartáčů funguje již přes 75 let. Nabízí široký sortiment tradičních i vysoce moderních kartáčů.
„75 let nás neučinilo ani nepružnými, ani znuděnými. Zůstali jsme kreativní, zvídaví a naší práci se věnujeme s vášní a nadšením.“
Pro každý typ a pro každou délku vlasů existuje správný kartáč. Nikdo by neměl být spokojený jen tak s nějakým. Dlouhé a husté vlasy by měl kartáč s kovovými kolíky vykartáčovat lépe než štětinový. Zato kartáč ze štětin divokého kance dodá vlasům neuvěřitelný lesk, protože po vlasech rovnoměrně rozloží sebum (lipidy a vlasový maz, který produkuje pokožka hlavy). Kartáče s dřevěnými a kovovými kolíky jsou pak zase vhodné pro citlivou pokožku hlavy, také jsou pro svoje zakulacené konce velmi šetrné při péči o dětské vlásky.
Na výběr je z nepřeberného množství dřevěných hřebenů, které jsou pro své antistatické vlastnosti k česání vlasů velmi vhodné. Vyráběny jsou ze dřeva bukového, olivového, javorového, z ořešáku nebo z hrušně.
Firma Redecker vyrábí i vysoce kvalitní tradiční i moderní štětky na holení pro pravé gentlemany. Jsou vyráběny z velmi kvalitních štětin jezevce lesního. Pestrou paletu různých délek a tvrdostí nabízí štětky vyrobené z kozích štětin.

Kartáče, štětce a štětky mohou být i rostlinného původu:
* mikro vlákna "Tampico" z agáve z Mexika, která jsou drsná, teplu odolná a drží tvar,
* mikro vlákna "Palmyra" z palem ze Srí Lanky, která jsou vodě odolná a dobře drží tvar,
* "Arenga", vlákna z listů asijské cukrové palmy, přrozeně tmavě šedá až černá, jsou jemnější a tenčí, než vlákna z jiných palem, drží tvar a jsou pružná až elastická, dále vodě odolná.

Ostatní výrobky za použití zcela rostlinných materiálů:
* sisal se získává z vláken sisalové palmy z Mexika, není vhodný pro kartáče a štětky, ale na masážní rukavice, matrace a rohožky,
* kokosová vlákna se získávají z plodů palmy, nacházejí se mezi vnější slupkou ořechu a bílou kokosovou dužinou, používají se při výrobě košťat, kartáčů, štětců a matrací,
* "rice straw" pochází ne z rýže, ale z Čiroku obecného, což je obilovina pocházející z Balkánu, používá se při výrobě košťat,
* "rice root" opět nemá s rýží nic společného, ale získává se z kořenů určitého druhu trávy nazývané "zatacon", která divoce roste na Mexických vrchovinách, kořeny se používají pro velmi odolné a drsné kartáče.

Filozofie biooo:
Dovážet Redecker výrobky jsme se rozhodli po shlédnutí širokého spektra kvalitních výrobků. Nicméně pro vás vybíráme jen některé, jelikož použití zvířecích štětin a srsti je přírodní varianta výroby, ale vznáší nelehkou otázku etickou.

Kontakt na výrobce:
Burstenhaus Redecker GmbH
Bockhoster Landweg 19
D-33775 Versmold
www.redecker.de

Německá značka Burstenhaus Redecker nabízí kvalitní dřevěné hřebeny a kartáče z přírodních štětin. Ty jsou k vlasům šetrné, krásně je rozčešou a mají antistatické účinky. V nabídce nalezneme, kromě vysoce moderních kartáčů z přírodních štětin a dřevěných hřebenů například také kuchyňské náčiní, pomůcky pro úklid nebo kartáče a předložky do sauny.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Bürstenhaus Redecker GmbH, Bockhorster Landweg 19 , D-33775, Versmold, Německo

Z blogu4

Buk

Jak stárne Berlíňanka

Kouzlo handmade kartáčů Redecker

Peelingem k nové tváři

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?