Benecos Krém na ruce 75 ml

Benecos Krém na ruce 75 ml

Značka: Benecos
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Krém na ruce, který udělá vaše ruce šťastné. Stačí máznout a 100% přírodní složení se postará o suchou namáhanou pokožku rukou. Krém zjemňuje, hydratuje, pečuje a chrání. Obsahuje samé dobré věci, rostlinné oleje, slunečnicový a mandlový, a květinové extrakty, třeba z měsíčku, divoké růže nebo černého bezu. Krém na ruce Benecos je díky svému přírodnímu složení vysoce výživný a navíc voní po louce

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Krém na ruce, který udělá vaše ruce šťastné. Stačí máznout a 100% přírodní složení se postará o suchou namáhanou pokožku rukou. Krém zjemňuje, hydratuje, pečuje a chrání. Obsahuje samé dobré věci, rostlinné oleje, slunečnicový a mandlový, a květinové extrakty, třeba z měsíčku, divoké růže nebo černého bezu. Krém na ruce Benecos je díky svému přírodnímu složení vysoce výživný a navíc voní po louce plné květin a rozkvětlých stromů.

TIP: Nezapomínejte si mazat ruce několikrát denně, krém s přírodním složením o pokožku nejen pečuje, ale také působí jako prevence proti záděrkám a suché kůži. Dostatečná hydratace namáhané pokožky také zabraňuje předčasnému stárnutí pokožky.

Benecos je německá značka přírodní dekorativní kosmetiky. V sortimentu značky najdeme kosmetiku pro každodenní použití. Moderní image značky se snoubí s čistě přírodním složením. Benecos je stylový, městský a trendy. Elegantní a módní. Zapomeňte na svou běžnou kosmetiku, vyzkoušejte Benecos.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Benecos natural beauty, Londýnská 59 , Praha 2, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?