Lavera Krém noční energetizující, Faces 50 ml

Lavera Krém noční energetizující, Faces 50 ml

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Krém s hroznovým výtažkem či kyselinou hyaluronovou regeneruje pleť během noci, projasňuje ji a vyhlazuje a chrání ji před předčasnou tvorbou vrásek.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Energetizující noční krém Lavera Faces poskytuje pleti během noci kvalitní výživu. Díky přírodním olejům, výtažkům a dalším účinným látkám ji regeneruje a projasňuje, odstraňuje z ní známky únavy a zanechává ji intenzivně hydratovanou a krásně jemnou. Krém také pomáhá bojovat proti předčasnému stárnutí pleti.

Krém s bambuckým máslem a olivovým, mandlovým či jojobovým olejem během spánku pleť pěstí a vyhlazuje, dodává jí potřebnou míru hydratace a zanechává ji krásně jemnou. Extrakt z kořene čekanky rozjasňuje suchou a unavenou pleť a chrání ji před záněty. Aloe vera či mořské řasy se zase postarají o její zklidnění. Hroznové výtažky, vitamin E či rostlinné lipidy hrají spolu s kyselinou hyaluronovou nezaměnitelnou roli v boji s předčasným stárnutím pleti. Pomáhají udržet pokožku pružnou, čímž ji chrání před tvorbou vrásek.

Použití: Malé množství krému naneste na očištěnou pleť obličeje a dekoltu a krouživými pohyby vmasírujte.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Faces

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu1

Pleťový krém, prosím

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Lavera - nocni krem / Gabriela 6. 6. 2019 17:24

Tenhle krem me naprosto dostal. Neni mastny, krasne se vstrebava, ma prijemnou vuni a po naneseni je doslova citit pocit ulevy. Mam plet se sklonem k nedokonalostem a tenhle krem je vubec nezhorsuje, naopak. Plet zklidnuje a neucpava pory. Za malo penez velka spousta muziky :)

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?