Urtekram Krémový deodorant Nordic Berries 50 ml

Urtekram Krémový deodorant Nordic Berries 50 ml

Značka: Urtekram
Certifikáty: VEGAN, Ecocert
Certifikát VEGANCertifikát Ecocert
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Kuličkový krémový deodorant s vůní severského bobulového ovoce chrání pokožku před nepříjemným zápachem potu a zároveň předejde jejímu podráždění i vysušení.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Kuličkový krémový deodorant Urtekram Nordic Berries je bohatý na vitaminy a antioxidanty a je vhodný i pro citlivou pokožku podpaží, na které zanechává svěží pocit a chrání před vznikem nepříjemného zápachu. Zároveň ji vyživuje, předchází jejímu vysušením a pomáhá ji zklidňovat po holení.

Krémový deodorant se zinkem a kukuřičným škrobem brání rozkladu potu a díky bylinným výtažkům působí antibakteriálně, a ochrání tak vaše podpaží před nepříjemným zápachem. Výtažek z Aloe vera spolu s mandlovým olejem a bambuckým máslem pomáhá pokožku podpaží zvláčňovat a předchází jejímu vysušení i podráždění. Deodorant je obohacený o výtažky z kanadské brusinky, borůvky, rakytníku či šípků, které díky vysokému obsahu vitaminů vyživují jemnou pokožku a současně deodorantu dodávají jemnou ovocnou vůni.

To nejlepší ze severských bobulí

Deodorant v kuličce Urtekram s výtažky ze severského bobulovitého ovoce vás účinně ochrání před nepříjemným zápachem po celý den, zároveň ale nepředstavuje potenciální riziko pro vaše zdraví. Jemný a šetrný deodorant s přírodními složkami díky krémové konzistenci nedráždí pokožku a naopak jí poskytuje důkladnou péči. Severské bobule dodávají potřebné vitaminy a antioxidanty a udržují celodenní svěžest vaší pokožky.

Ochrana a péče

V deodorantu naleznete velké množství výtažku z Aloe vera, jež je velmi účinnou složkou v péči o pokožku. Má výjimečné hydratační a zvláčňující schopnosti. Díky tomu deodorant nevysušuje pokožku ani ji nijak nedráždí. Aloe vera zároveň rychle zklidňuje jakékoliv podráždění, zarudnutí či nepříjemné pálení pokožky. Deodorant díky tomu nezatěžuje ani citlivou pokožku a nezpůsobuje podráždění, naopak mírně chladí a přináší rychlé zklidnění. Bambucké máslo spolu s jojobovým olejem vyživuje pokožku a chrání ji proti vysušení. 

Proti pocení i zápachu

Deodorant obsahuje zinek a kukuřičný škrob, kombinace těchto dvou složek zaručuje jak ochranu proti pocení, tak proti zápachu. Kukuřičný škrob pomáhá vstřebávat pot a antibakteriální zinek brání množení bakterií rozkládajících pot, a tím i efektivně chrání proti zápachu. Deodorant tak chrání vaše tělo přirozenou cestou a zanechává jemnou ovocnou vůni, na kterou se můžete po celý den spolehnout. 

Použití: Malé množství deodorantu aplikujte na suchou pokožku podpaží a nechte vstřebat.

Společnost Urtekram byla založena v Dánsku a řadí se mezi hlavní výrobce přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Nabízí čistě přírodní pečující kosmetiku bez obsahu parabenů, syntetických parfemačních látek a derivátů ropy. Kosmetika Urtekram má certifikát Ecocert a kvalitou jednotlivých produktů si můžete být jistí.

Produktové řady: Urtekram Nordic Berries

Výrobce: Urtekram International A/S, Klostermarken 20 , 9550, Mariager, Dánsko

Z blogu2

Krása jménem Urtekram ve své nejčistší podobě

Proč pot páchne a co ho ovlivňuje?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Urtekram Nordic Berries

Nenašli jste to pravé? Co tohle?