Urtekram Krémový deodorant, Severská bříza 50 ml

Urtekram Krémový deodorant, Severská bříza 50 ml

Urtekram Krémový deodorant, Severská bříza 50 ml

(1 hodn.)
Značka: Urtekram
Certifikáty: LEAPING BUNNY, VEGAN, Ecocert
Certifikát LEAPING BUNNYCertifikát VEGANCertifikát Ecocert
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Krémový deodorant v kuličce Severská bříza šetrným způsobem pečuje o citlivou pokožku podpaží a chrání před vznikem zápachu. Obsažená másla, výživné oleje a bylinné výtažky pokožku zjemňují.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Krémový deodorant v kuličce Urtekram Severská bříza šetrným způsobem pečuje o citlivou pokožku podpaží a zároveň chrání před vznikem tělesného zápachu. Obsažená másla, výživné oleje a bylinné výtažky pokožku zjemňují a chrání před podrážděním v důsledků častého holení.

Pupalkový olej má výborné protizánětlivé schopnosti, pokožku regeneruje a chrání před podrážděním. Obsažené bambucké máslo, bohaté na vitaminy a antioxidanty, pokožku chrání a zjemňuje, zatímco výtažky z břízy vás ochrání před vznikem tělesného zápachu.

Přírodní krémový deodorant vás ochrání před zápachem, aniž by pokožku zatěžoval a dráždil zbytečnými chemikáliemi.

Ochrana z přírody

Deodorant v kuličce Urtekram s výtažky z břízy vás účinně ochrání před nepříjemným zápachem po celý den, zároveň ale nepředstavuje potenciální riziko pro vaše zdraví. Jemný a šetrný deodorant s přírodními složkami díky krémové konzistenci nedráždí pokožku a naopak jí poskytuje důkladnou péči. Příjemná bylinná vůně vás pak bude provázet celým dnem.

Šetrná péče

Jednou ze základních složek deodorantu je pupalkový olej, který nejen, že mu dodává krémovou konzistenci, ale zároveň i významné zklidňující účinky. Pupalkový olej pokožku vyživuje a zároveň rychle zklidňuje jakékoliv podráždění, zarudnutí či nepříjemné pálení pokožky. Deodorant díky tomu nezatěžuje ani citlivou pokožku a nezpůsobuje podráždění, naopak přináší rychlé zklidnění. Bambucké máslo spolu s jojobovým olejem vyživuje pokožku a chrání ji proti vysušení. 

Proti pocení i zápachu

Pupalkový olej rovněž působí protizánětlivě a výtažek z břízy chrání proti nepříjemnému zápachu. Jemný mandlový olej podporuje regeneraci pokožky a má rovněž zklidňující vlastnosti. Deodorant chrání vaše tělo přirozenou cestou bez ucpávání pórů a zanechává příjemnou bylinnou vůni, na kterou se můžete po celý den spolehnout. 

Použití: Krémový deodorant aplikujte na suchou čistou pokožku podpaží, nejlépe po koupeli, a nechte vstřebat.

Upozornění: Deodorant neaplikujte na podrážděnou či poraněnou pokožku.

Společnost Urtekram byla založena v Dánsku a řadí se mezi hlavní výrobce přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Nabízí čistě přírodní pečující kosmetiku bez obsahu parabenů, syntetických parfemačních látek a derivátů ropy. Kosmetika Urtekram má certifikát Ecocert a kvalitou jednotlivých produktů si můžete být jistí.

Produktové řady: Urtekram Nordic Birch

Výrobce: Urtekram International A/S, Klostermarken 20 , 9550, Mariager, Dánsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu6

Březová šťáva: nápoj bohů

Bříza

Jak voní příroda - přírodní parfémy a deodoranty

Krása jménem Urtekram ve své nejčistší podobě

Léčivá síla stromů

Proč pot páchne a co ho ovlivňuje?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?