Aromaterapie Karel Hadek LECIDERMA SHEA LAVENDEL Lecitinový regenerační krém 10 ml

Aromaterapie Karel Hadek LECIDERMA SHEA LAVENDEL Lecitinový regenerační krém 10 ml

Zboží je trvale vyřazeno.
Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

LECIDERMA SHEA LAVENDEL Lecitinový regenerační krém od značky Karel Hadek je vhodný k péči o všechny typy pleti, zvláště však pro péči o citlivou pokožku se sklony k zánětům. Levandulový olej krému propůjčuje vůni i jedinečné uklidňující a protizánětlivé účinky. Olej z mrkvových semen synergicky zvyšuje účinky levandule, ale také podporuje pohyb lymfatických tekutin v obličeji a tím intenzivně regeneruje stresovanou pokožku.

Krém obsahuje jojobový a makadamový olej, které jsou vhodné na všechny typy pleti. Stimulují přirozené procesy pokožky. Nejlépe poslouží na velmi suchou, popraskanou, ekzematickou pokožku, kterou viditelně chrání před dalším poškozením. Regenerují ji a udržují přirozeně hydratovanou. Tím se pokožka vrací do rovnováhy.

Pleťový krém obsahuje také allantoin a panthenol, které chrání, uklidňují a zmírňují podráždění.

Použití: Nejlépe 2x denně po omytí obličeje naneste na vlhkou pleť přiměřené množství krému a jemně vmasírujte.

Skladování: Uvedená trvanli­vost přípravku se uchováváním v temném a chladném prostředí podstatně prodlužuje (nejlépe v chladničce při teplotě 6–10°C). Spotřebujte nejlépe do data uvedeného na obalu. Číslo šarže a objem vyznačen na obalu.

Firma Karel Hadek se specializuje na výrobu fyziologických produktů a získává k tomu pouze suroviny, které jsou velmi kvalitní, mají pouze přírodní charakter. Produkty Aromaterapie Karel Hadek pochází z ekologicky čistých nalezišť, neobsahují herbicidy, pesticidy, těžké kovy a další příměsi. 

Typ pleti: citlivá pleť

Výrobce: 1. Aromaterapeutická KH a.s., Kšice 11 , 349 01, Stříbro, Česká republika

Z blogu1

Novinka: Aromaterapie Karel Hadek a Fauna

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?