Lavera Lesk na rty 13 čarovný krystal, Trend Sensitiv 6,5 ml

Lavera Lesk na rty 13 čarovný krystal, Trend Sensitiv 6,5 ml

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Lesk v jemném nude odstínu se lehounce třpytí a hodí se pro každou příležitost. Poskytne vašim rtům potřebnou péči pro to, aby byly měkké a vláčné.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Lesk na rty Lavera Trend Sensitive v něžném odstínu 13 čarovný krystal dodá vašim rtům jemnou nude barvičku s lehkým třpytem, která se díky své univerzálnosti skvěle hodí pro každou příležitost. Jeho složení je obohacené o množství pečujících látek z přírody, které rty během dne udrží příjemně měkké a vláčné.

Lesk Lavera má jemnou nelepivou texturu a díky obsahu karnaubského či kandelilového vosku a inovativnímu štětečku jej hravě nanesete jedním tahem. Lesk obsahuje značné množství přírodních olejů, arganového, jojobového či kokosového, které dodají jemné pokožce rtů všechny látky potřebné pro jejich krásný vzhled.

Bambucké a kakaové máslo nejenže zanechávají rty příjemně vláčné, ale také předchází jejich vysoušení a práskání. V kombinaci s extrakty z lipového květu, slézu, růže stolisté a rakytníku přírodní másla zajistí, že budou vaše rty po celý den hebké, regenerované a zklidněné.

Použití: Lesk nanášejte na rty aplikátorem, který je součástí balení nebo použijte štěteček na rty.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Barva: růžová

Produktové řady: Lavera Trend Sensitiv

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu1

Podzimní líčení

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Lavera Trend Sensitiv

Nenašli jste to pravé? Co tohle?