DULCIA natural Letní hydratační krém, perleť 50 ml

DULCIA natural Letní hydratační krém, perleť 50 ml

Značka: DULCIA natural
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Jemně nadýchaní konzistence s omamnou svěží vůní pokožku lehce natónuje a dodá perleťový nádech, hloubkově hydratuje a chrání. Je vhodný pro každý typ pokožky.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Letní hydratační krém, perleť DULCIA natural vytvoří dojem jemného opálení, zvýrazní barvu pleti a dodá jí perleťový nádech. Letní hydratační krém se hodí pro každý typ pokožky. Nezanechává na pleti mastný film, výborně penetruje do hlubokých vrstev kůže. 

 

Krém obsahuje růžovou vodu, která má především silné antibakteriální účinky, výborně kůži hydratuje, dezinfikuje a zabraňuje zánětlivým procesům. Účinně pomáhá i na spálenou pokožku od slunce. Jojobový olej má velmi silné hydratační schopnosti a dokonce má i přirozený ochranný UV filtr 3 - 4. Kokosový olej zlepšuje pronikání aktivních látek do pokožky, například esenciálních olejů nebo bylin.

 

Zklidňující a hydratační pantenol je vynikající pro pokožku opálenou od slunce.

Ovesné hedvábí absorbuje přebytečný maz z pokožky. Obsahuje množství antioxidantů a beta glukan, které napomáhají obnovovat kožní buňky a produkci vlastního kolagenu v pleti. Minerální slída zajišťuje rozjasnění a tonizační efekt

Použití: Přiměřenou vrstvu krému rozetřete na pokožku těla a dekoltu.

Tip: Tento krém barevně tónuje pleť, je vhodný pro zvýraznění kontur obličeje. Naneste malé množství na lícní kosti, čímž zvýrazníte linie obličeje a rozzáříte její kontury.

DULCIA natural je přírodní kosmetika založená na bázi rostlinných a bylinných extraktů, kvalitních esenciálních olejů, vzácné růžové vody a aloe vera. Vznikla z rodinné tradice bylinkářství a mastičkářství, která se přenáší z generace na generaci. V kosmetice DULCIA natural nenajdete žádný živočišný tuk, umělá barviva, parabeny či palmový olej a ani destilovanou vodu, která se z pokožky rychle vypařuje a způsobuje pak její nadměrné vysušování.

Typ pleti: mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť, zralá pleť

Typy pokožky: dehydratovaná pokožka, ekzematická pokožka, mastná pokožka, normální pokožka, suchá pokožka

Výrobce: DULCIA natural, s. r. o. , Skalicka cesta 9A , 83102, Bratislava, Slovensko

Z blogu1

Dulcia - poctivá přírodní kosmetika se slovenskou duší

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Smells so badly / Yuliya 24. 7. 2021 16:56

The texture is quite oily, though this cream is supposed to be used during summer. I have a normal skin type. But the worst is the smell - it is irritative and after some time I had been having a headache because of it. The description is not accurate.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?