Weleda Mandlový krém na ruce 50 ml

Weleda Mandlový krém na ruce 50 ml

(5 hodn.)
Značka: Weleda
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Jemný mandlový krém pečuje o citlivou pokožku rukou a současně chrání před podrážděním a vysušením. Vysoký podíl mandlového oleje pleť zklidňuje a podporuje přirozené regenerační a ochranné procesy.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu8
Hodnocení5
Položit dotaz
Popis produktu

Jemný mandlový krém Weleda pečuje o citlivou pokožku rukou a současně ji chrání před podrážděním a vysušením. Vysoký podíl mandlového oleje pleť zklidňuje, mírní svědění i pnutí pokožky a podporuje přirozené regenerační a ochranné procesy. Krém je skvělým společníkem pro přecitlivělou, alergickou a atopickou pleť.

Mandlový krém dodává namáhané pokožce množství potřebných živin, pleť zklidňuje, mírní podráždění a zanechává pokožku odolnější vůči opětovnému podráždění i poškození. Olej z mandlí je plný vitaminu E, nenasycených mastných kyselin a antioxidantů, které o citlivou pokožku intenzivně pečují a podporují přirozené regenerační procesy pleti.

Mandlový krém má lehkou snadno vstřebatelnou konzistenci, ruce neulepí a přesto je vysoce účinný. Zklidňující a ochranné účinky ocení obzvlášť ti, kteří trpí na přesušenou citlivou pokožku, alergické reakce pleti či je trápí atopická pokožka.

Pro citlivé ruce

Krém na ruce Weleda s mandlovým olejem pečuje o pokožku rukou, dodává jí dostatečnou výživu a chrání ruce před poškozením. Právě pokožka rukou je nejvíce vystavována vlivům vnějšího prostředí a namáhá ji také časté mytí, které ji může vysušovat. Právě krém na ruce Weleda pomáhá obnovovat ochrannou kožní bariéru a udržuje ruce komfortně hydratované.

Příjemná krémová konzistence

Krém na ruce Weleda je dostatečně výživný na to, aby efektivně bránil vysušování pokožky, zároveň ale vaše ruce nezamastí ani nezpůsobí ulepený pocit. Jeho konzistence je velice příjemná, krém se dobře roztírá a rychle vstřebává, je tedy vhodný i pro použití během dne. Je vhodný nejen na pokožku rukou, ale i na nehty a jejich okolí. Zároveň nezatěžuje ani tu nejcitlivější pokožku.

Přírodní  a šetrná péče

Hydratační krém na ruce Weleda obsahuje přírodní ingredience, které o pokožku rukou do hloubky pečují a nezatěžují ji syntetickými složkami. Základem je mandlový olej, který je velice jemný a lehký, zároveň má ale pozoruhodné vyživující schopnosti a je velmi vhodný i na citlivou pokožku. Mandlový olej ruce intenzivně zvláčňuje a zanechává je hebké.

Jemná vůně

Mandlový olej navíc vaše ruce provoní příjemnou marcipánovou vůní. Krém se velice rychle vstřebává, je proto vhodný pro každodenní použití a můžete jej nosit s sebou v kabelce či příruční tašce pro aplikaci během dne. Olej z mandlí je bohatý na vitamin E, který podporuje regeneraci pokožky a je vhodný i pro ruce náchylné k alergickým reakcím či kožním onemocněním, jako je atopická dermatitida a další.

Použití: Malé množství krému aplikujte na suchou čistou pokožku rukou, lehce rozetřete a nechte vstřebat. Aplikujte podle potřeby kdykoliv během dne.

Značka přírodní kosmetiky Weleda byla založena na antroposofických principech Rudolfa Steinera a v současné době je největším výrobcem přírodní kosmetiky i produktů přírodní medicíny.

Produktové řady: Weleda Mandel

Výrobce: Weleda AG, Stollenrain 11 , CH-4144, Arlesheim, Švýcarsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: kovový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu8

4 řešení pro citlivou pleť a pokožku

Biodynamické zemědělství aneb Návrat ke kořenům

Krása z přírody, která překonává čas

Mandlové pohlazení od Weledy

Pozor křehké! Jak na citlivou pleť

Recenze: Krémy na ruce Weleda

Ruce a nehty jsou nejlepší vizitka

Weleda: Keltská bohyně

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Super / Andrea 19. 3. 2019 22:59

Skvělý krém. Vstřebá se celkem rychle, příjemně voní. Jsem atopik, ruce mám nejhorší, věčně popraskané do krve, ale tento krém je šetrný a pomáhá mi ruce udržet v použitelném stavu.

/ Bramborák 27. 11. 2017 15:38

Můj nejoblíbenější krém na ruce! Návyková a nepřeslazená vůně mandlí. Příjemně hutná konzistence, která se rychle vstřebává (jak už tu bylo zmíněno). Mít ho v kabelce znamená radost.

skvelý / Erika Timková 19. 9. 2016 20:25

Veľmi dobrý krém hlavne do zimy a pre citlivú pokožku. Krém sa rýchlo vstrebe do pokožky a okamžite ju hydratuje. Mám atopické ekzémy a veľmi mi pomohol. :)

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: kovový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Weleda Mandel

Nenašli jste to pravé? Co tohle?