SANTE Maska anti-stress bio schizandra

SANTE Maska anti-stress bio schizandra

Značka: SANTE
Certifikáty: BDIH, NATRUE
Certifikát BDIHCertifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Antistresová maska s výtažky ze schizandry a Aloe vera zklidňuje a uvolňuje napjatou pleť. Mírní podráždění, pokožku hydratuje a dodává jí potřebnou výživu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Santé Anti-stress maska bio schizandra je vhodná pro všechny typy pleti. Vyrovnává i tu nejnáročnější a citlivou pokožku obličeje a poskytuje jí kvalitní výživu díky kombinaci kvalitních přírodních olejů, másel a hydratačních látek. A protože stres neškodí jen psychice, ale podepisuje se i na stavu pleti, je maska obohacena zklidňujícími a ochrannými výtažky ze schizandry či Aloe vera.

Maska díky jojobovému a kokosovému oleji spolu s bambuckým a kakaovým máslem poskytuje pleti hloubkovou péči. Regeneruje ji, udržuje v ní potřebnou vlhkost a zanechává ji krásně jemnou a hebkou. Spolu s extraktem ze schizandry, která je plná ovocných kyselin a antioxidantů, chrání pleť před škodlivými vnějšími vlivy i předčasným stárnutím. Šťáva z listů Aloe vera pak zklidňuje a uvolňuje napjatou pleť, zmírňuje případné začervenání a působí proti podráždění.

Použití: Masku používejte 1-2krát týdně. Naneste na očištěnou pleť obličeje, dekoltu a krku. Nechte působit 15-20 minut a poté opláchněte teplou vodou.

Německá značka SANTE vyrábí kvalitní přírodní kosmetiku čistě z přírodních zdrojů. U produktů můžeme najít certifikace jako BDIH a Natrue a spousta je vhodná také pro vegany.

Typ pleti: citlivá pleť, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: SANTÉ Naturkosmetik GmbH, Zur Kräuterwiese , 31020 , Salzhemmendorf, Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?