Lavera Mléko opalovací pro děti SPF 30, Sun Sensitive 75 ml

Lavera Mléko opalovací pro děti SPF 30, Sun Sensitive 75 ml

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Opalovací mléko Lavera Sun Sensitive s ochranným faktorem SPF 30 je mimořádně vhodné k péči o jemnou dětskou pokožku. Chrání před podrážděním a spálením v důsledku pobytu na slunci.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Opalovací mléko Lavera Sun Sensitive s ochranným faktorem SPF 30 je mimořádně vhodné k péči o jemnou dětskou pokožku. Díky kvalitnímu složení plnému výživných olejů, výtažků a minerálních filtrů je citlivá pokožka ochráněna před podrážděním a spálením v důsledku pobytu na slunci.

Opalovací mléko obsahuje výživný jojobový olej, který pokožku nejen hydratuje, ale také chrání díky přirozeně vyskytujícímu se ochrannému filtru. Olej v kombinaci s minerálními pigmenty vytvoří na pokožce lehký ochranný film, který ji ochrání před slunečním zářením UVA, UVB i UVC.

Aby vydrželo opalovací mléko na pokožce co nejdéle, najdeme v jeho složení včelí vosk. Ten vytvoří na pokožce ochrannou vrstvu, která zabrání okamžitému smytí či setření mléka.

Použití: Opalovací mléko rovnoměrně naneste na pokožku celého těla před pobytem na slunci. Po koupání ve vodě aplikaci opakujte.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Sun Sensitive

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu2

Preventivní ochrana před slunečními paprsky

Připravte pokožku na léto

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?