Lavera Oční krém Q10, Basis Sensitiv 15 ml

Lavera Oční krém Q10, Basis Sensitiv 15 ml

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Oční krém Q10 pečuje o pokožku očního okolí a díky cenným přírodním ingrediencím ji nejen dokonale vyživuje a hydratuje, ale také zpevňuje a navrací jí pružnost a pevnost.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Oční krém Q10 Lavera pečuje o pokožku očního okolí a díky cenným přírodním ingrediencím ji nejen dokonale vyživuje a hydratuje, ale také zpevňuje a navrací jí pružnost a pevnost. Unikátní složení s Q10 a výživným bambuckým máslem redukuje vrásky, zlepšuje elasticitu pokožky. Regeneruje pleť a aktivuje přirozenou obnovu buněk, čímž chrání citlivou a jemnou pleť kolem očí před škodlivými vlivy vnějšího prostředí a volnými radikály.

Kombinace jojobového, sojového a slunečnicového oleje proniká do hloubky pokožky, kde váže vlhkost a zlepšuje elasticitu a obranyschopnost pokožky. Krém obsahuje výtažek ze slézu a meduňkovou vodu, díky čemuž je pleť okolo očí osvěžená, rozjasněná a dokonale zklidněná.

Revitalizace očního okolí

Oční krém Q10 od značky Lavera je kouzelným přípravkem, který se postará o citlivou a křehkou pokožku očního okolí a probudí vás do nového dne. Tento lehký, avšak vydatný oční krém dodá pokožce v okolí očí dostatečnou hydrataci, ochrání ji před nepříznivými vnějšími vlivy a dokáže účinně zpomalit vznik známek stárnutí, které jsou právě v oblasti očí nejvíce vidět.

Lehká krémová konzistence

Oční krém Lavera Q10 má hedvábně jemnou konzistenci, která oční okolí nezatěžuje, nezpůsobuje jeho podráždění a naopak příjemně zklidňuje. Krém se snadno aplikuje a velice rychle vstřebává, můžete jej klidně použít i ráno pod make-up. Stačí jej jen lehce vklepat konečky prstů dvakrát denně a vaše oční okolí se rozzáří.

Anti-age efekt

Oční gel Lavera obsahuje samé lákavé přírodní ingredience, které nejen, že o vaše oční okolí pečují, ale zároveň jej nedráždí. Koenzym Q10 je velice účinnou molekulou, která bojuje proti známkám tárnutí zpomaluje vznik prvních vrásek a navrací pokožce ztracenou elasticitu. Posiluje křehkou pleť očního okolí a zanechává ji vyhlazenou. 

Výživa a hydratace

Oční krém Lavera Q10 obsahuje také koktejl z rostlinných olejů a másel, jež pleť očního okolí vyživují a zvláčňují. Jojobový olej je velice bohatý na nenasycené mastné kyseliny a zanechá pokožku v okolí očí příjemně pružnou. Bambucké máslo udržuje hydrataci v hlubokých vrstvách pokožky a vitamin E bojuje proti volným radikálům. 

Použití: Malé množství krému jemně vklepejte ráno i večer do očištěné pokožky očního okolí a nechte vstřebat.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Basis Sensitiv

Typ pleti: anti age

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Naučte se pečovat o oční okolí

Oční krémy nabité chemií? Ne, díky!

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Dana 29. 8. 2019 17:31

Krém je jemný, dobře se nanáší i vstřebává. Jsem s ním spokojená.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Lavera Basis Sensitiv

Nenašli jste to pravé? Co tohle?