Yage Organics Omlazující sérum s kolagenem a peptidy 30 ml

Yage Organics Omlazující sérum s kolagenem a peptidy 30 ml

Yage Organics Omlazující sérum s kolagenem a peptidy 30 ml

Značka: Yage Organics
Balení:
3727
Momentálně vyprodané na e-shopu i prodejnách BiOOO.cz

Pleťové sérum je plné těch nejúčinnějších a nejsilnějších rostlinných výtažků pro boj s vráskami a škodlivým modrým světlem.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Omlazující sérum s kolagenem a peptidy od značky Yage Organics je plné těch nejúčinnějších a nejsilnějších rostlinných výtažků pro boj s vráskami a škodlivým modrým světlem. Toto hedvábné sérum proti stárnutí okamžitě zmírňuje výskyt jemných linek a vrásek. Zrychluje novou tvorbu kolagenu a glukosaminu díky vysokému obsahu křemíku a 5 patentovaných bioaktivních látek.

Obsažená brusinka je bohatá na antioxidanty a omlazující olej z opuncie se zde mísí se specialistou na vyhlazování vrásek, africkou léčivou rostlinou bulbine a lupinovými peptidy, které dokáží aktivovat tvorbu vysoce kvalitního kolagenu. Chová se podobně jako kolagenová výplň, má liftingový efekt a je 100% přírodní.

Extrakt z oddenku s madagaskarské rostliny motýlovec zajišťuje několika úrovňovou ochranu před znečištěním. Chrání pleť před škodlivým UV zářením, modrým světlem, elektro smogem i smogem v ovzduší a přispívá k zesvětlení pleti.

Sérum využívá čistě rostlinné buňky, které zvyšují elasticitu a zlepšují tonus, odolnost, pevnost a dodává pleti mladistvý vzhled. Dále obsahuje zelený čaj, kopřivu, červené řasy a přesličku, které jsou bohaté na antioxidanty a dodají pleti extra dávku vitamínů, minerálů a hydratace, současně nabudí i regeneraci buněk. 

Jedinečnost séra je podtržena i tím, že neobsahuje žádnou vodu, pouze hydroláty z růží, geránia a levandule. Maximální pozornost byla věnována i výběru emulgátoru, který je na bázi přírodního lecitinu. Během aplikace tohoto jedinečného séra obohaceného mandarinkou, vzácnou slaměnkou, pomerančem, neroli a levandulí si užijte chvíle soustředěné pozornosti na sebe.

Energeticky ošetřeno a zesíleno vysokými vibracemi ametystu.

Vítěz prestižního výběru The Beauty Shortlist Awards 2022 v kategorii nejlepší péče s ochranou proti modrému světlu. V roce 2021 se sérum dostalo do editorského výběru. The Beauty Shortlist je mezinárodní nezávislé hodnocení toho nejlepšího z přírodní kosmetiky.

Použití: Používejte ráno a večer na pleť ošetřenou tonikem Rose Kiss a hydratovanou esencí Aqua Splash. Ideálně když je pleť ještě trochu vlhká, jemně vmasírujte do pokožky lehkými pohyby směrem nahoru. K docílení ještě lepších výsledků sérum smíchejte s pár kapkami pleťového oleje dle vlastního výběru. Tím si vytvoříte svůj jedinečný krém určený přesně pro vaši pleť.

Přírodní kosmetika Yage Organics představuje převrat ve vnímání kosmetiky. Jejich pleťové oleje, séra, masky nebo krémy jsou jedinečné svým botanickým složením, ale také dávkou energie, kterou jim předávají krystaly a drahé kameny. Yagé vytváří komplexní deseti krokový rituál péče o pleť využívající principy aromaterapie, ajurvédy nebo sofistikovaného korejského systému péče o pleť.

Typ pleti: všechny typy pleti

Výrobce: Yage organics s.r.o., Šmeralova 130/5 , Praha 7, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?