Odyskin Opaľovací krém SPF 50 75 ml

Odyskin Opaľovací krém SPF 50 75 ml

Značka: Odyskin
Certifikáty: Cosmos, VEGAN
Certifikát CosmosCertifikát VEGAN
639
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, Bílá Labuť > 2 ks / Praha, Karlín > 2 ks / Praha, Palác Lucerna > 2 ks

Opalovací krém chráni pred škodlivým slnečným žiarením UVA a UVB, je vodoodolný a možno ho použiť na tvár aj telo.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Opaľovací krém SPF 50 Odyskin má dokonalú textúru, ktorá nezanecháva biele stopy. Krém na opaľovanie je vyrobený zo 100 % prírodných zložiek a chráni pred UVA a UVB žiarením.

Prírodný opaľovací krém poskytuje ochranu pred UVA a UVB žiarením. Opaľovací krém slúži ako ochrana pred spálením, ktoré môže spôsobiť rakovinu kože, predčasné vrásky, pigmentové škvrny a iné kožné problémy. Pravidelné vystavovanie sa slnku bez opaľovacieho krému môže viesť k predčasným známkam starnutia, ako sú vrásky a jemné linky. Opaľovací krém je odolný voči vode a predáva sa v ekologických hliníkových tubách. Môže sa používať na tvár a telo.

Obsahuje oxid zinočnatý, ktorý má upokojujúce a protizápalové vlastnosti, poskytuje ochranu pred poškodením slnkom, rozptyľuje a odráža UV žiarenie. Bambucké maslo má vynikajúce hydratačné vlastnosti, vytvára na pokožke ochrannú vrstvu, je vhodné na citlivú pokožku, upokojuje a pomáha odstraňovať jemné linky a vrásky. Slnečnicový olej pôsobí ako zmäkčovadlo, podporuje kožnú bariéru a pomáha obnoviť prirodzenú bariérovú funkciu pokožky.

Použití: 1. 15 minut před sluněním naneste rovnoměrně na tělo 2. Opakujte aplikaci každé dvě hodiny a po koupání, abyste zajistili plnou ochranu. 3. Uchovávejte jej na suchém místě mimo dosah slunce

Tip: Opalovací krém by se měl užívat celoročně, jelikož UV záření prochází i skrze mraky.

Upozornění: Pokud máte pokožku se sklonem k ucpávání, a víte, že vám nedělá dobře kokosový olej, raději zkuste jiný pleťový krém s SPF.

Značku Odyskin založila Stephanie, maminka tří chlapců, která vyvinula produkty, jež jsou vyráběny pouze z minerálních filtrů a přírodních ingrediencí. Název značky vznikl spojením dvou slov Odyssey a skin, což má představovat dlouhé cestování a nové dobrodružství. Všechny opalovací krémy jsou vyrobeny ze 100% přírodních ingrediencí. Produkty jsou ekologicky balené, krémy jsou v hliníkových tubách a přípravky po opalování ve skle. 

Výrobce: Odyskin, 18 Rue Maréchal Leclerc , 50000, Saint-Lô, Francie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?