Energy Organic Goji 100 g

Energy Organic Goji 100 g

Energy Organic Goji 100 g

Značka: Energy
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Prášek z plodů kustovnice čínské je výborným zdrojem vitaminů a dalších prospěšných látek. Snadno ho přidáte do kaše, müsli nebo smoothie.

Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Organic Goji Energy je prášek z plodů kustovnice čínské. Jednoduše ho přidáte do snídaňové koše nebo jím obohatíte své oblíbené smoothie. Šťávě z goji se v Asii přezdívá nápoj nesmrtelnosti. Plody jsou považovány za jeden z nejlepších zdrojů vitaminů či minerálních látek.

Prášek ze sušených plodů goji jsou bohatým zdrojem betakarotenu, vitaminů C, B1 a B2, esenciálních aminokyselin, zinku či železa. Využívá se pro podpoření normální činnosti oblasti žaludku, jater, žlučníku a ledvin. Plody goji mají lehce nakyslou ovocnou chuť a prášek z nich je výbornou přísadou do kaší nebo müsli, ale také salátů.

Příprava: 1 čajovou lžičku (4 g) prášku rozmíchejte ve sklenici čisté neperlivé vody. Užívejte 1-3krát denně.

Upozornění: Jedná se o doplněk stravy. Není náhradou pestré, vyvážené stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Skladujte mimo dosah dětí.

Značka Energy Group a.s. je průkopníkem alternativní medicíny nejenom v ČR, ale i ve světě. Sortiment společnosti tvoří nabídka přírodních biotransformačních produktů, které jsou nejčastěji ve formě bylinných kapslí, koncentrátů, prášků či mastí. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: ENERGY GROUP, a.s., Trojská 201/39 , 171 00, Praha 7, Česká republika

Z blogu4

Adaptogeny, bezbolestné nakopnutí

Kustovnice čínská - superpotravina pro zdraví a dlouhověkost

Proč jsou superpotraviny super

Proč potřebujeme vitamíny a jak se v nich vyznat

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?