Khadí Pleťová maska Vetiver proti akné 50 g

Khadí Pleťová maska Vetiver proti akné 50 g

Značka: Khadí
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Pro problémovou a mastnou pleť s výskytem akné, pupínků a černých teček Khadi maska vetiver reguluje produkci kožního mazu a zamezuje keratinizaci kůže. Tato pleťová maska obsahuje všechny byliny a oleje, které ajurvéda doporučuje pro obnovení pH rovnováhy pokožky a pro udržení čisté pleti bez toxinů. Boj je tak veden efektivně přímo s příčinou akné a pupínků. Kromě vetiveru obsahuje i mnoho dalš

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Pro problémovou a mastnou pleť s výskytem akné, pupínků a černých teček Khadi maska vetiver reguluje produkci kožního mazu a zamezuje keratinizaci kůže. Tato pleťová maska obsahuje všechny byliny a oleje, které ajurvéda doporučuje pro obnovení pH rovnováhy pokožky a pro udržení čisté pleti bez toxinů. Boj je tak veden efektivně přímo s příčinou akné a pupínků. Kromě vetiveru obsahuje i mnoho dalších složek, které působí proti akné a problémové pleti. Santalové dřevo spolu s lodhrou regulují tvorbu kožního mazu na normální úroveň a potlačují záněty. Neem a kurkuma mají antiseptické a antibakteriální účinky. Koriandr, santalové dřevo a kafr pleť chladí a uvolňují. Manjistha redukuje pupínky a černé tečky způsobující jizvy. Muškátový oříšek v kombinaci s hřebíčkem tlumí záněty a zabraňují další infekci. Puškvorec má výborné antibakteriální účinky a pomáhá pleti získat zpět svůj svěží vzhled. Tato ajurvédská receptura určená pro problémovou pleť s akné a pupínky je velmi účinná. Po její aplikaci budete naprosto nadšeni. Bez syntetických barviv, vůní a konzervantů. 100% přírodní složení, čistě na bázi účinných přírodních složek.

certifikáty: BDIH
vhodné pro: mastnou pleť s výskytem akné, pupínků a černých tečej
konzistence: prášek
barva: jílová
balení: kovový obal

použití: Smíchejte jednu až dvě čajové lžičky prášku se čtyřmi až osmi lžičkami vody nebo s růžovou vodou Khadi, aby vznikla krémová pasta. Rozprašte si na obličej růžovou vodu Khadi. Naneste pastu v tenké vrstvě na obličej, krk a na další oblasti, které potřebují ošetření. Nechte působit 15-20 minut a poté opláchněte. Tuto Khadi pleťovou masku aplikujte jednou za tři dny, až do zlepšení. Zároveň doporučujeme rozprášit na obličej dvakrát denně růžovou vodu Khadi. Hodnota pH pokožky se tak udržuje v rovnováze a pokožka zůstává čistá a zdravá.
složení: Solum fullonum (Fullerova hlinka), Vetiveria zizanioides (vetiver), Zincum Oxydatum (oxid zinečnatý), kalamin, Santalum album (santalové dřevo), Acorus calamus (puškvorec), Symplocos racemosa (lodhra), Coriandrum sativum (koriandr), Lens esculenta (červená čočka), Azadirachta indica (neem), Cinnamomum camphora (kafr), Rubia cordifolia (indická manjista), Curcuma longa (kurkuma), esenciální olej Vetiveria zizanioides (vetiver), esenciální olej Syzygium aromaticum (hřebíček)

země původu značky: Indie
charakteristika značky: Značka Khadí je vysoce kvalitní přírodní kosmetika. Jejími pilíři jsou čistě přírodní složení, moderní znalosti a kritéria z oboru přírodní kosmetiky, účinné receptury indické ajurvédy a etická pravidla a principy Khadi. Kosmetika Khadi [vyslovuje se kádý] je založena na přírodních ingrediencích - na bylinách, rostlinných olejích, ovoci, květinách a minerálech. Pečuje svým originálním a účinným způsobem o vlasy, pleť a tělo. Většina výrobků je certifikována BDIH - kontrolovaná přírodní kosmetika. Sortiment výrobků je neustále rozšiřován, cílem společnosti je získání certifikátu BDIH pro všechny výrobky. Pleťové a vlasové oleje, pleťové masky, rostlinné barvy na vlasy a další výrobky jsou absolutně přírodní, bez jakýchkoliv chemických látek a konzervantů. Výrobky nejsou testovány na zvířatech. Byliny jsou sbírány tou nejtradičnější možnou cestou, lokálními obyvateli v přírodě, v souladu s politikou Khadi pro zaměstnanost venkovských obyvatel, aniž by docházelo k poškozování přírody. Výrobky značky Khadi ® jsou vyráběny v Indii podle pravidel Khadi, zároveň však podle striktních pravidel definovaných pro přírodní kosmetiku. Tím jsou zajištěny etické pracovní podmínky výrobcům v Indii a zároveň je zajištěno, že výrobky odpovídají vysokými evropským standardům kvality, kladeným na přírodní kosmetiku. Jsou tomu již tisíce let, kdy byly v oblasti Indie sestaveny receptury využívající stovek nejrůznějších bylin v kombinaci s účinnými oleji, které léčí a omlazují. Ajurvéda - věda o dlouhověkosti - představuje komplexní systém, který pečuje o celek těla, mysli a duše, o zdraví, krásu a pohodu. Složení přírodní kosmetiky Khadi je založeno právě na účinných ajurvédských recepturách a přináší to nejlepší z ajurvédy pro krásu a zdraví Vašich vlasů a pleti.


 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Ostatní kategorie: Krémy na problematickou pleť

Typ pleti: mastná pleť, smíšená pleť

Výrobce: Khadi Naturprodukte, Zur Weser 5 , 31737, Reintein, Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?