Khadí Pleťový a tělový olej Centella - regenerační 210 ml

Khadí Pleťový a tělový olej Centella - regenerační 210 ml

Značka: Khadí
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Centella patří v indické ajurvédské medicíně po celá staletí k rostlinám s revitalizačními a regeneračními účinky. Khadi regenerační olej Centella dává pokožce novou elasticitu, vyhlazuje ji a zpevňuje. Pleť regeneruje a omlazuje. Centella Asiatica je pupečník indický, také nazývána "tygří tráva", protože tygři královští si léčí svá zranění tím, že si je v této bylině otírají a centellu ok

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Centella patří v indické ajurvédské medicíně po celá staletí k rostlinám s revitalizačními a regeneračními účinky. Khadi regenerační olej Centella dává pokožce novou elasticitu, vyhlazuje ji a zpevňuje. Pleť regeneruje a omlazuje. Centella Asiatica je pupečník indický, také nazývána "tygří tráva", protože tygři královští si léčí svá zranění tím, že si je v této bylině otírají a centellu okusují. Centella účinně pomáhá při léčbě zranění. Obsahuje účinné látky jako glykosidy, éterické oleje, aminokyseliny, mastné kyseliny a minerální soli, které pokožku ochraňují, brání bakteriální kontaminaci a zvyšují tvorbu kolagenu. Rovněž má silné antioxidační a protizánětlivé účinky, předchází únavě pokožky a ztrátě její pevnosti. Khadi olej Centella je zároveň mimořádně účinný při striích, včetně těhotenských, to zejména v oblasti břicha, hrudníku, boků a stehen. Působí proti jizvám. Centella podporuje regeneraci pojivových tkání a posiluje elastická kožní vlákna. Pojivové tkáně získávají více struktury a dochází ke zlepšení kontur pokožky. Pokožka získává působením centelly zpět svoji elasticitu. Khadi olej Centella je 100% rostlinného složení. Neobsahuje žádné syntetické vůně, barviva, konzervační látky ani jakékoliv jiné chemické složky. Čisté přírodní složení tohoto oleje je zároveň garantováno certifikací BDIH. Centella v kombinaci s amlou, mimosou, balou a tulsi odstraňují kožní nepravidelnosti, aktivují regeneraci tkání a zvyšují pevnost pleti, manjistha a šafrán tonizují pokožku a zlepšují její vzhled. Oleje ze sezamu, rýžových otrub, mandlí, pšeničných klíčků, mrkvových semínek, lněných semínek a vitamín E vyživují pokožku a pečují o její sametovou hebkost. Přírodní esenciální oleje neroli a tangerinka působí proti vzniku strií, jizev, výskytu jemných červených žilek a proti zadržování tekutin. Rovněž ulevují od napětí a pomáhají relaxaci u Aromaterapie vůní neroli a tangerinky.

certifikáty: BDIH
vhodné pro: zpevnění, vyhlazení a dodání nové elasticity pokožce
konzistence: tekutá
barva: medová
balení: plastový obal, papírový přebal

použití: Pro noční regeneraci pokožky obličeje. Proti striím aplikujte 2x denně na postižená místa. Na tělo v rámci každodenní péče o regeneraci pokožky nebo jako prevence strií a jako relaxační večerní masáž, která snižuje stres a zlepšuje spánek. Vmasírujte několik kapek Khadi oleje Centella do pokožky. Po aplikaci se vyhýbejte se přímému slunečnímu záření. První tip pro použití na obličej. Vynikající kombinaci představuje aplikace regeneračního Khadi oleje Centella na noc a Khadi oleje proti stárnutí anti-aging na den. Druhý tip pro použití na obličej. Vezměte si ručník a navlhčete ho horkou vodou. Položte si ručník krátce na obličej. Vezměte malé množství oleje a vetřete ho do dlaně. Poté naneste olej jemně na obličej. Rozprašte na obličej růžovou vodu Khadi. Již po několika aplikacích zaznamenáte pozitivní změnu. Nakonec tip pro použití jako masážní olej po sprchování nebo koupeli. Masírujte olej krouživým pohybem po dobu 15 minut do pokožky. Následně se osprchujte jako obvykle. Vaše pokožka bude čistá a hebká na dotek.
složení: olej Oryza sativa (olej z rýžových klíčků), olej Prunus amygdalus dulcis (mandlový olej), Sida cordifolia (bala, indický sléz), Hemidesmus indicus (sarsaparilla), Pluricaulis convolvulus (svlačec), Pudica mimosa (mimosa), esenciální olej Citrus aurantium (hořký pomeranč), esenciální olej Citrus tangerina (mandarinka), Ocimum sanctum (tulsi), olej Triticum vulgare (olej z pšeničných klíčků), olej ze semen Daucus carota sativa (olej z mrkvových semínek), olej ze semen Linum usitatissimum (lněný olej), tokoferol (vitamin E), Crocus sativus (šafrán). Obsashuje součásti z biologického pěstování: olej Sesamum indicum (sezamový olej), Centella asiatica (centella), Vetiveria zizanioides (vetiver), Emblica officinalis (amla) a součásti přírodních éterických olejů: Rubia cordifolia (manjistha), citral, geraniol, farnesol, Linalool, Limonene.

země původu značky: Indie
charakteristika značky: Značka Khadí je vysoce kvalitní přírodní kosmetika. Jejími pilíři jsou čistě přírodní složení, moderní znalosti a kritéria z oboru přírodní kosmetiky, účinné receptury indické ajurvédy a etická pravidla a principy Khadi. Kosmetika Khadi [vyslovuje se kádý] je založena na přírodních ingrediencích - na bylinách, rostlinných olejích, ovoci, květinách a minerálech. Pečuje svým originálním a účinným způsobem o vlasy, pleť a tělo. Většina výrobků je certifikována BDIH - kontrolovaná přírodní kosmetika. Sortiment výrobků je neustále rozšiřován, cílem společnosti je získání certifikátu BDIH pro všechny výrobky. Pleťové a vlasové oleje, pleťové masky, rostlinné barvy na vlasy a další výrobky jsou absolutně přírodní, bez jakýchkoliv chemických látek a konzervantů. Výrobky nejsou testovány na zvířatech. Byliny jsou sbírány tou nejtradičnější možnou cestou, lokálními obyvateli v přírodě, v souladu s politikou Khadi pro zaměstnanost venkovských obyvatel, aniž by docházelo k poškozování přírody. Výrobky značky Khadi ® jsou vyráběny v Indii podle pravidel Khadi, zároveň však podle striktních pravidel definovaných pro přírodní kosmetiku. Tím jsou zajištěny etické pracovní podmínky výrobcům v Indii a zároveň je zajištěno, že výrobky odpovídají vysokými evropským standardům kvality, kladeným na přírodní kosmetiku. Jsou tomu již tisíce let, kdy byly v oblasti Indie sestaveny receptury využívající stovek nejrůznějších bylin v kombinaci s účinnými oleji, které léčí a omlazují. Ajurvéda - věda o dlouhověkosti - představuje komplexní systém, který pečuje o celek těla, mysli a duše, o zdraví, krásu a pohodu. Složení přírodní kosmetiky Khadi je založeno právě na účinných ajurvédských recepturách a přináší to nejlepší z ajurvédy pro krásu a zdraví Vašich vlasů a pleti.

kontakt na výrobce:
Khadi Naturprodukte
Zur Weser 5
31737 Reintein
Deutschland

webové strány značky:
www.khadi-cz.cz

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Typ pleti: anti age, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Khadi Naturprodukte, Zur Weser 5 , 31737, Reintein, Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?