Khadí Pleťový a tělový olej Fialka 210 ml

Khadí Pleťový a tělový olej Fialka 210 ml

Značka: Khadí
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Khadi pleťový a tělový olej fialka je sestavena pro normální typ pleti, je zkludňující a zvhlčující. Tato kompozice vybraných olejů a indických léčivých bylin bude pro Vaši pleť požitkem. Ajurvédská receptura je komplexní působení květů, bylin, éterických olejů a kvalitních základových olejů. Pro každodenní péči o pokožku obličeje a těla & vynikající masážní olej. Květy fialky s bílým santalovým d

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Khadi pleťový a tělový olej fialka je sestavena pro normální typ pleti, je zkludňující a zvhlčující. Tato kompozice vybraných olejů a indických léčivých bylin bude pro Vaši pleť požitkem. Ajurvédská receptura je komplexní působení květů, bylin, éterických olejů a kvalitních základových olejů. Pro každodenní péči o pokožku obličeje a těla & vynikající masážní olej. Květy fialky s bílým santalovým dřevem, lékořicí a shatavari se v tomto oleji nacházejí v kombinaci s antioxidačními oleji, jako jsou olej z rýžových otrub, olej sezamový, slunečnicový a vitamin E. Díky nim si pleť zachovává svoji elasticitu a je vitální. Rovněž občasné problémy se suchostí pleti se dostávají pod kontrolu. Květy fialky pleť hydratují, zklidňují a chladí. Rovněž lékořice, anantmula a santalové dřevo pokožku chladí a posílují potenci a působení fialkových květů Shatavari vykouzlí sametově hebkou pleť, yashtimadu reguluje vlhkost pleti a harmonizuje ji. Éterické oleje vanilka, himalájský cedr a ylang ylang pleť omlazují a zklidňují. Bílé santalové dřevo stimuluje a osvěžuje, pokožka je na pohled svěží a vitální Oleje ze sezamu, slunečnice, olej z pšeničných klíčků a mrkvových semínek udržují pokožku hebkou a olej z rýžových otrub navíc poskytuje pleti ochranu proti poškození vlivem slunečního záření Aromaterapie je smyslná vanilka spolu s himalájským cedrem a ylang ylang mají erotizující účinky a dodávají radost. Vůně je sladce kořeněná, s dřevitým akcentem a květinovým horním tónem. 100% rostlinné složení. Neobsahuje žádné syntetické vůně, umělá barviva, konzervanty ani jakékoliv jiné chemické složky. Čistě rostlinné složení je zároveň garantováno certifikací BDIH.

certifikáty: BDIH
vhodné pro: normální typy pleti
konzistence: tekutá
barva: medová
balení: plastový obal, papírový přebal

použití: Tento olej je určený ke každodenní péči o obličej a tělo. Nezanechává mastný film, pokožka je sametová na dotek. Tip pro použití na obličej. Vezměte si ručník a navlhčete ho horkou vodou. Položte si ručník krátce na obličej. Vezměte malé množství oleje a vetřete ho do dlaně. Poté jemně naneste olej na obličej. Rozprašte na obličej růžovou vodu Khadi. Již po několika aplikacích zaznamenáte pozitivní změnu. Tip pro použití po sprchování nebo koupeli. Vmasírujte tento ajurvédský olej do vlhké pokožky, dojde k okamžitému spojení oleje s pokožkou těla a začne se rozvíjet jedinečná vůně směsi.
složení: olej Oryza sativa (olej z rýžových otrub), Asparagus racemosus (shatavari), Hemidesmus indicus (sarsaparilla), Glycyrrhiza glabra (lékořice), Viola odorata (sladká fialka), Planifolia vanilla (vanilka), tokoferol acetát (vitamín E), Santalum album (santalové dřevo), Cananga odorata (ylang ylang), Cedrus deodara (himalájský cedr), Prunus dulcis (mandle), olej Triticum vulgare (olej z pšeničných klíčků), olej Daucus carota sativa (olej z mrkvových semínek), Onosma hispidum. Obsashuje součásti z biologického pěstování: Sesamum indicum olej (sezamový olej), olej Helianthus annuus (slunečnicový olej) a součásti přírodních éterických olejů: geraniol, farnesol, linalool, benzylalkohol, eugenol, benzyl salicylate, benzyl benzoate

země původu značky: Indie
charakteristika značky: Značka Khadí je vysoce kvalitní přírodní kosmetika. Jejími pilíři jsou čistě přírodní složení, moderní znalosti a kritéria z oboru přírodní kosmetiky, účinné receptury indické ajurvédy a etická pravidla a principy Khadi. Kosmetika Khadi [vyslovuje se kádý] je založena na přírodních ingrediencích - na bylinách, rostlinných olejích, ovoci, květinách a minerálech. Pečuje svým originálním a účinným způsobem o vlasy, pleť a tělo. Většina výrobků je certifikována BDIH - kontrolovaná přírodní kosmetika. Sortiment výrobků je neustále rozšiřován, cílem společnosti je získání certifikátu BDIH pro všechny výrobky. Pleťové a vlasové oleje, pleťové masky, rostlinné barvy na vlasy a další výrobky jsou absolutně přírodní, bez jakýchkoliv chemických látek a konzervantů. Výrobky nejsou testovány na zvířatech. Byliny jsou sbírány tou nejtradičnější možnou cestou, lokálními obyvateli v přírodě, v souladu s politikou Khadi pro zaměstnanost venkovských obyvatel, aniž by docházelo k poškozování přírody. Výrobky značky Khadi ® jsou vyráběny v Indii podle pravidel Khadi, zároveň však podle striktních pravidel definovaných pro přírodní kosmetiku. Tím jsou zajištěny etické pracovní podmínky výrobcům v Indii a zároveň je zajištěno, že výrobky odpovídají vysokými evropským standardům kvality, kladeným na přírodní kosmetiku. Jsou tomu již tisíce let, kdy byly v oblasti Indie sestaveny receptury využívající stovek nejrůznějších bylin v kombinaci s účinnými oleji, které léčí a omlazují. Ajurvéda - věda o dlouhověkosti - představuje komplexní systém, který pečuje o celek těla, mysli a duše, o zdraví, krásu a pohodu. Složení přírodní kosmetiky Khadi je založeno právě na účinných ajurvédských recepturách a přináší to nejlepší z ajurvédy pro krásu a zdraví Vašich vlasů a pleti.

kontakt na výrobce:
Khadi Naturprodukte
Zur Weser 5
31737 Reintein
Deutschland

webové strány značky:
www.khadi-cz.cz

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Typ pleti: normální pleť

Výrobce: Khadi Naturprodukte, Zur Weser 5 , 31737, Reintein, Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?