SolarTea Pleťový opalovací krém SPF 50 Visiblue complex 50 ml

SolarTea Pleťový opalovací krém SPF 50 Visiblue complex 50 ml

Značka: SolarTea
Certifikáty: ICEA
Balení:
470
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, Bílá Labuť > 3 ks / Praha, OC DBK > 2 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 1 ks

Opalovací krém na obličej s vysokou ochrannou a štítem proti škodlivému modrému záření z obrazovek, počítačů a telefonů.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Pleťový opalovací krém SPF 50 Visiblue complex je ochranný krém chrání pokožku obličeje před UVA a UVB zářením díky minerálním filtrům, které zůstávají na povrchu pokožky jako ochranný štít. Visiblue screen complex zároveň chrání pleť před modrým a červeným světlem, které je vyzařováno z obrazovek chytrých telefonů, PC a televizorů, které způsobují hyperpigmentace a stárnutí pokožky.

Složení je plné vitamínů, minerálů a antioxidantů z rostlinných zdrojů. Výtažek z kakadu švestky s vysokým obsahem vitamínu C je doplněn o brusinkový olej a olej ze semen rajčat, která snižují riziko vzniku pigmentových skvrn a chrání pleť před oxidačním stresem. Pleťový krém obsahuje zklidňující heřmánkovou květovou vodu a vodu z čajovníku čínského (čaj) doplněný o rýžový olej a bambucké máslo. Směs 3 druhů čaje (zelený, červený a bílý) chrání pokožku před volnými radikály, které způsobují stárnutí pokožky a zanechává pokožku pružnou a sjednocenou.

Pleťový krém byl speciálně vyvinut tak, aby se minimalizovalo riziko vzniku kožních alergií. Je vhodný pro všechny typy pleti. Certifikován jako Vegan a Eco Organic certifikačním orgánem ICEA.

Kdo dnes kouká celé dny do počítače a nechce mít z toho vrásky? Berte Visiblue - štít proti škodlivému modrému záření z obrazovek, počítačů a telefonů.

TENTO KRÉM:

✓ neucpává póry a je vhodný pod make-up,
✓ bez chemických filtrů,
✓ bez nanočástic, parabenů a umělých barviv,
✓ bez niklu, chromu, kobaltu,
✓ bez zanechání bílého povlaku,
✓ vhodný k moři i do hor,
✓ speciálně vyvinuté pro minimalizování rizika vzniku sluneční alergie.

Použití: Rovnoměrně aplikovat na pleť v dostatečné vrstvě. Po sprchování, plavání nebo v případě pocení doporučujeme opakovaně nanést během dne.

Tip: Při denním používání doporučujeme aplikovat nejprve pleťový krém, nechat ho chvíli vsáknout do pleti a následně aplikovat pleťový krém s SPF 50 a následně i make-up (pokud používáte). Zajistíte tím co nejlepší komfort a ochranu pro pleť.

Řady opalovacích krémů SolarTea s obsahem min. 98,8% přírodních složek. Výtažek z Kakadu švestky s vysokým obsahem vitamínu C, extrakty ze tří druhů čaje mají antioxidační účinky a chrání pokožku. Minerální filtry použité v produktech zabezpečují ochranu před UVA a UVB zářením. Produkty SolarTea se velmi dobře roztírají a na pokožce nezanechávají bílý film.

Typ pleti: normální pleť, všechny typy pleti

Výrobce: Bema Cosmetici, Via Giovanni Pascoli 34 , 45100, Rovigo, Itálie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?