Besky Pohankový polštář 401

Besky Pohankový polštář 401

Značka: Besky
Zboží je trvale vyřazeno.

Praktický polštářek plněný pohankovými slupkami je příjemnou relaxační pomůckou, kterou využijete při tišení bolesti kloubý či namáhaných svalů. Je vhodný také při bolestech břicha či dutin.

Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Batex Pohankový polštář obohatí vaši relaxaci a přivede vás do hlubokého uvolnění. Je vyroben na základě těch nejjednodušších přirozených materiálů a jejich jedinečných vlastností. Pohankové slupky, ze kterých je tvořena náplň, jsou velice dobře snášeny i těmi nejmenšími, proto jsou oblíbenou součástí širokého spektra relaxačních pomůcek. 

Pohankové slupky dokáží pohltit a dlouhodbě udržet teplotu. Proto je můžete nahřát na topení či v mikrovlnné troubě a používat tento polštářek jako hřejivý obklad, jenž využijete při mnoha obtížích s namáhanými svaly či klouby. Ihned uvolní od chronických bolestí a je vhodný také při revmatizmu či artróze. Napomáhá urychlit regeneraci svalstva po celém těle.

Pohankové slupky zároveň mají mikromasážní účinky a zlepšují lokální prokrvení. Polštářek využijete také pro podložení krku a šíje, zejména při sedavém zaměstnání. Po vychlazení v lednici či v mrazáku poslouží také jako chladivý obklad. Povrch je vyroben ze stoprocentní bavlny, jenž je příjemná k pokožce, součástí balení je snímatelný potah, jenž můžete prát v pračce.

hmotnost: 0,5 kg
rozměry: 40x30 cm
náplň: pohankové slupky
povrchový materiál: bavlna
barevná provedení: béžová s květy, tyrkysová s květy, červené tulipány, vlčí mák

Upozornění: Produkty značky Batex nejsou k dispozici v kamenné prodejně, můžete si je proto pouze nechat doručit domů.

Besky je tradiční beskydská manufaktura na vlněné přikrývky a další lůžkoviny nejvyšší kvality, které vyrábí ručně z vlny nakoupené od místních farmářů. Výroba funguje nepřetržitě od roku 1992 a navazuje na dlouholetou historii rukodělného zpracování vlny v podhůří Beskyd.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Lůžkoviny - povrchový materiál: čistá bavlna, krep

Lůžkoviny - výplně: pohankové slupky

Výrobce: BATEX style, Palkovice 57 , 739 41, Palkovice, Česká republika

Z blogu2

Co dělat, když nemůžete usnout

Společné spaní - jak ovlivňuje kojence

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?