Original ATOK Přírodní rozjasňující BB krém medium, Otevřeno 30 ml

Original ATOK Přírodní rozjasňující BB krém medium, Otevřeno 30 ml

Original ATOK Přírodní rozjasňující BB krém medium, Otevřeno 30 ml

Značka: Original ATOK
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Lehoučký tónovací krém sjednotí barevný odstín pleti, dodá jí sametově hebký vzhled, rozjasní ji a chrání před vysušením i působením UV záření.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

APřírodní rozjasňující BB krémOriginal ATOK medium má lehkou hedvábnou texturu a je vhodný pro všechny typy pleti. Pomůžesjednotitjejíbarevný odstín,krásně ji rozjasní a dodá jí svěží mladistvý vzhled. Zároveň o pokožku pečuje díky kombinaci rostlinných olejů, přírodních výtažků a dalších účinných látek a má svěží pudrovou vůni.

Jemný BB krém je lehce tónovaný a díky obsahu perlového či křišťálového prášku, výtažku z lékořice a minerálních pigmentů pleť krásněrozjasní.Sjednotí barevný odstín pleti, a dodá jí tak zdravý vzhled. Pomůže zakrýt drobné nedokonalosti a poskytuje pleti ochranu předUV zářením.Kombinace bambuckého másla, mandlového a makadamiového oleje spolu s kandelilovým voskem o pleť během dnepečujea chrání ji před vysušením.

Díky obsahu vitaminu E a koenzymu Q10 krém zabraňuje předčasnému stárnutí pleťových buněk a dodává pletisametovou hebkost.Ve složení zároveň najdete kyselinu hyaluronovou, allantoin a panthenol, které umocňujíhydratačníúčinky krému, regenerují pleť, zklidňují je a podporují její přirozenou pevnost a pružnost. Kombinace éterických olejů z geránia, jasmínu či růže damašské propůjčuje BB krému příjemné květinově-pudrové aroma.

Použití: Malé množství krému naneste na čistý obličej a jemně rozetřete do ztracena.

Tip: BB krém má SPF 5.

Česká značka Original ATOK nabízí přírodní péči o pokožku, která využívá účinků aromaterapie a je vyráběna bez jakýchkoliv syntetických látek. Receptury jsou originální a působí synergicky, díky čemuž nabízejí jedinečné účinky. Original ATOK také dbá o myšlenku Fair trade.

Ostatní kategorie: BB a CC krémy

Typ pleti: mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Cosmetics ATOK International s. r. o., Václavské náměstí 870/6 , 40004 , Trmice, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?