Vykuřovadla.cz Řecké chrámové kadidlo Anděl strážný 20 g

Vykuřovadla.cz Řecké chrámové kadidlo Anděl strážný 20 g

104
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Praha, Karlín > 1 ks / Praha, Palác Lucerna > 1 ks

Vykuřovací směs Anděl strážný se vyznačuje ovocně citrusovou, příjemně nasládlou a zároveň kořeněnou vůní. Dodává pocit bezpečí, jistoty a sebedůvěry.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Řecké chrámové kadidlo Anděl strážný je vykuřovací směs prvotřídního kadidla nejvyšší kvality. Je ručně vyráběné mnichy v klášterech na Svaté hoře řeckého poloostrova Athos. Při jeho výrobě se používají původní a tradiční receptury. 

Přednosti řeckých chrámových kadidel:

- excelentní kvalita a prvotřídní řemeslné zpracování použitých vonných substancí - kadidla a myrhy

- při hoření jsou řecká kadidla téměř bezkouřová

- ideální osvěžovač vzduchu a pohlcovač pachů

- intenzivní a zcela autentická vůně, která dokonale pročistí okolní atmosféru

Kadidlo anděl strážný

- navozuje spojení se světem andělů, kteří vám poskytnou svou laskavou náruč, zahrne vás láskou, péčí a dodá vám pocit bezpečí

- provází vás vaší životní cestou, podporuje, pomáhá a chrání

- nová chuť do života a životní síla

Jak na vykuřování?

Uhlík umístěte buď přímo mřížku kadidelnice, nebo (pokud máte kadidelnici bez mřížky), naplňte kadidelnici asi do ¾ pískem nebo himalájskou solí. Písek ani sůl není třeba po každém vykuřovaní měnit, stačí odebrat již použitý uhlík se zbytky vykuřovadla. 

Sůl není vhodná do všech druhů kadidelnic! (např. RAKU, kovových či vyrobených z porézních materiálů). 

Do pinzety či kleští na uhlíky uchopte rychlozápalný uhlík a sirkou nebo zapalovačem ho zespoda zapalte. Počkejte 15-20 sec. než uhlík přestane jiskřit a vydávat kouř, položte jej do kadidelnice na písek.

Po cca 30 sec., kdy se uhlík začne zbarvovat do šeda již můžete na uhlík sypat vykuřovadlo. Uhlík hoří 20-80 minut (podle velikosti) a během této doby můžete kdykoliv podle potřeby vykuřovadlo přisypat.

Pro vykuřování bylin a vonných dřev (např. palo santo, cedrové dřevo) použijte plátek mica. 

Historie vykuřování

Spalování bylin, vonných dřívek a pryskyřic byla pravděpodobně v těch nejranějších dobách pouze náhoda. Zkrátka byla do ohně vhozena nějaká aromatická rostlinka nebo dřivko, přičemž se poté vytvořilo krásné aroma, které mělo navíc i příznivé účinky na tělo i duši člověka. První vykuřovací substancí byl nejspíše jantar. Poté následovalo využívání rostlin rituálním, magickým a náboženským účelům.

Šamani a léčitelé po celém světě postupně poznávali jednotlivé účinky substancí po spalování a začali je naplno využívat. Prostřednictvím hořícího dřeva, rostlin či pryskyřic odesílali poselství ve formě modliteb, proseb či zaklínadel. Praktikování vykuřování bylo doloženo v civilizaci cca 7200 let př.n.l. ve Skandinávii, kde byly nalezeny malé kousky kuřidla ve formě koláčků. O několik tisíciletí později byla praxe vykuřování již neodmyslitelně spjata s náboženským a kulturním životem antických civilizací.

Vykuřovadla.cz jsou rodinná firma zabývající se dovozem těch nejkvalitnějších vonných substancí z celého světa. Na českém trhu působí více než 10 let, zakládají si na prvotřídní kvalitě dováženého zboží, které vybírají osobně, s citem a na základě dlouholetých zkušeností v oboru. 

Výrobce: Vykuřovadla s.r.o., Stříbrná Lhota 539, Mníšek pod Brdy , , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: sypká

Složení:

kadidlo
Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: sypká

Složení:

kadidlo
Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?