Annemarie Börlind Revitalizační denní krém, Energynature 50 ml

Annemarie Börlind Revitalizační denní krém, Energynature 50 ml

(1 hodn.)
Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Krém s kmenovými buňkami ze schwarzwaldské růže, kofeinu a účinných látek z řeřichy pomáhá revitalizovat, hydratovat a chránit  normální až suchou pleť ve věku 20+.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Revitalizační denní krém Energynature Annemarie Börlind má lehkou texturu, která se výborně vpije do pleti. Je určený pro normální až suchou pleť ve věku 20 až 30 let. Během dne ji hydratuje, revitalizuje, dodává jí dávku energie a svěžesti a pomáhá sjednocovat její barevný tón. Zároveň díky aktivním ingrediencím působí proti jejímu předčasnému stárnutí.

Krém díky aktivnímu složení s kmenovými buňkami ze schwarzwaldské růže, organickému kofeinu, účinným látkám z řeřichy a hořkého pomeranče pomáhá revitalizovat unavenou pleť a zanechává ji krásně svěží a rozzářenou. Zároveň v pleti pomáhá udržet potřebnou dávku kolagenu a podporuje produkci kyseliny hyaluronové, čímž brání předčasné tvorbě vrásek či povadlosti pleti.

Termální voda ze Schwarzwaldu dodává pleti potřebnou dávku hydratace. Tu v ní během dne pomáhá udržet například bambucké máslo nebo makadamiový olej. Pleť zároveň zvláčňují, vyživují ji, chrání před vysušením a zůstane díky nim sametově hebká. Krém má pouze jemnou, nevtíravou vůni.

Použití: Malé množství krému nanášejte ráno na vyčištěnou a tonizovanou pleť a jemně vmasírujte.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Produktové řady: AnneMarie Börlind Energynature

Typ pleti: normální pleť, suchá pleť

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu3

Annemarie Börlind – 1. část luxusní přírodní péče na míru každé pleti

Jak stárne Berlíňanka

Kofein a jeho místo v kosmetice

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Jas pleti / Mo-nika 23. 11. 2017 15:59

Krém je jako husté mléko s vůní květu, absolutně nedráždí, a to mám hodně citlivou pleť, hezky pleť rozzáří a zjemní. Směle může konkurovat řadě ZZ Sensitive nebo Absolute od stejné značky. Tedy pokud nezápasíte s hlubokými vráskami a nutností používat make-up, tam už ten účinek není dostatečný.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?