Lavera Rtěnka 16 růžová fuchsie, Trend Sensitiv 4,5 g

Lavera Rtěnka 16 růžová fuchsie, Trend Sensitiv 4,5 g

Lavera Rtěnka 16 růžová fuchsie, Trend Sensitiv 4,5 g

(1 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Přírodní rtěnka s krémovou jemnou konzistencí vás uchvátí svým výrazným a trendy odstínem ve fuchsiově růžové barvě. Tento odstín opticky vyběluje zuby a je vhodný pro studený i teplý podtón pleti.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Rtěnka Lavera 16 růžová fuchsie je díky svému výraznému zářivému odstínu naprosto neodolatelná. Intenzivní fuchsiově růžová barva vám dodá originální a šťavnatý vzhled, který upoutá na první pohled. Obzvláště krásně vypadá s nahým líčením očí či výraznými kočičími očními linkami. Benefitem tohoto mírně studeného odstínu je optické vybělení zubů. Je vhodný pro světlou i opálenou pleť, pro odvážný trendy vzhled jej zkombinujte s tyrkysovým líčením očí.

Lavera je německá značka přírodní kosmetiky nabízející kvalitní produkty za příznivé ceny, díky čemuž přibližuje své výrobky široké veřejnosti a je velice oblíbená. Rtěnky této značky obsahují vyváženou směs přírodních másel a rostlinných olejů, které jsou skvělými nosiči pigmentu a zároveň dlouhodobě dodávají rtům potřebnou hydrataci a výživu. Zároveň je chrání proti nepříznivým vnějším podmínkám, jako je chladné počasí či nadměrné vysušování celkově.

Široké spektrum módních i klasických odstínů tak skýtá nepřeberné množství možností nalíčení, ať už toužíte po nahých rtech, sladkém růžovém looku či tajemném vzhledu femme fatale. Rtěnky se velice snadno aplikují, jejich konzistence je příjemně krémová a na rty se nanáší rovnoměrně. To vše v elegantním černém klasickém balení, které se vejde do každé kabelky či kosmetické taštičky.

Nejlepší přítel ženy

Rtěnka je po právu nazývána nejlepším přítelem ženy, protože ženy i dívky již od pradávna zdobily své rty přírodními barvivy, které se staly předchůdci dnešních rtěnek. Ačkoliv se změnilo hodně, ve rtěnkách Lavera stále zůstává základ postavený na přírodních složkách, avšak s inovovaným složením a lepšími vlastnostmi, díky kterým zkrášlí vaše rty a zároveň o ně pečují.

Pro krásné rty

Rtěnka Lavera má příjemnou krémovou konzistenci, díky které je velice komfortní na rtech a nezpůsobuje jejich vysušování ani při celodenním nošení. Nevytváří na rtech hutný nános a nanáší se rovnoměrně díky kvalitním ingrediencím. Obsažené minerální pigmenty zaručují intenzivní barvy a široké spektrum odstínů, ze kterých si vybere každá žena.

Zářivý odstín

Odstín růžová fuchsie rozzáří vaše rty intenzivními sytě růžovými tóny, a ačkoliv se obvykle říká, že fuchsiová barva vypadá na rtech nejlépe na jaře a v létě, tento odstín s kapkou tlumené fialové si můžete užívat po celý rok. Vypadá skvěle spolu s neutrálním očí či kočičími očními linkami. Rtěnku nanášejte štětečkem na rty nebo přímo z balení.

Krémová konzistence

Rtěnka Lavera obsahuje množství přírodních ingrediencí, které dodávají vašim rtům péči. Bambucké máslo rty zvláčňuje a spolu s jemným mandlovým olejem jim poskytuje potřebnou výživu. Díky přírodním složkám rtěnka citlivou pokožku rtů nezatěžuje a nezpůsobuje její vysušování. Jojobový a kokosový olej zanechávají rty sametově jemné.

Použití: Nanášejte rtěnku na rty přímo z balení či pro přesnější aplikaci použijte štěteček na rty. Před nanesením rtěnky je vhodné použít konturovací tužku.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Barva: fuchsiová, růžová

Produktové řady: Lavera Trend Sensitiv, Lavera Trend Sensitive 2014

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu6

Jak na dokonalé rudé rty

Na vlastní kůži: Přírodní dekorativní kosmetika

Namalujte se s přírodou

Oči a rty v nové sezóně

Přírodní barvy na rtech

Variace na fuchsiové rty

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Lavera Trend Sensitiv

Produktová řada Lavera Trend Sensitive 2014

Nenašli jste to pravé? Co tohle?