SANTE Rtěnka 16, silver shimmer 4,5 g

SANTE Rtěnka 16, silver shimmer 4,5 g

Značka: SANTE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Odstín - silver shimmer 16 (lesklá stříbrná)Přirozená plná barva rtěnky dodá Vašim rtům neodolatelnost. Barva je přirozená a měkká. Rtěnka pečuje díky obsahu BIO jojobového oleje o Vaše rty, neobsahuje žádné syntetické vonné látky ani barviva, a je proto vhodná pro citlivou pokožku. Pro krásně definované rty doporučujeme nastínit obrysy rtů pomocí "Rtěnky a konturky v jednom", kterou můžet

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Odstín - silver shimmer 16 (lesklá stříbrná)
Přirozená plná barva rtěnky dodá Vašim rtům neodolatelnost. Barva je přirozená a měkká. Rtěnka pečuje díky obsahu BIO jojobového oleje o Vaše rty, neobsahuje žádné syntetické vonné látky ani barviva, a je proto vhodná pro citlivou pokožku. Pro krásně definované rty doporučujeme nastínit obrysy rtů pomocí "Rtěnky a konturky v jednom", kterou můžete u nás rovněž zakoupit.

certifikáty: BDIH
vhodné pro: líčení
konzistence: tuhá
barva: lesklá stříbrná
balení: plastový obal, papírový přebal

INCI: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Lanolin, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil,
Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Cera Alba (Beeswax), Rhus Verniciflua Peel Wax, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Brassica Campestris/Aleurites Fordi Oil Copolymer, Copernica Cerifera (Carnauba) Wax, Aroma (Flavour), Tocopherol, Talc, Calcium Aluminum Borosilicate, Silica, Tin Oxide, Mica, Linalool, [ +/- CI 77891, CI 77510, CI 75470, CI 77491, CI 77499, CI 77492]
*BIO


země původu značky: Kosmetika Santé je vyráběna německou firmou Logona-Kosmetik. Zastupuje vlnu moderní přírodní a velmi dobře snášené kosmetiky určené i pro velmi citlivou a k alergiím náchylnou pokožku. Při výrobě používá pouze přírodní suroviny - rostlinné oleje, tuky, vosky, rostlinné výtažky a květní vody, éterické oleje a aromata z kontrolovaného biologického zemědělství a sběru ve vybraných lokalitách. Zásadně naopak nepoužívá žádné látky se známým alergickým potenciálem ani syntetické konzervační látky. Všechny produkty jsou pravidelně zkoušeny dobrovolníky a jsou nositely certifikátů BDIH a ECOCERT. Santé respektuje potřeby životního prostředí a angažuje se v hnutí pro ochranu zvířat.

kontakt na výrobce:
SANTE Naturkosmetik GmbH
Zur Kräuterwiese
31020 Salzhemmendorf
Germany

webové strány značky:
www.sante-kosmetika.cz

Německá značka SANTE vyrábí kvalitní přírodní kosmetiku čistě z přírodních zdrojů. U produktů můžeme najít certifikace jako BDIH a Natrue a spousta je vhodná také pro vegany.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Barva: stříbrná

Výrobce: SANTÉ Naturkosmetik GmbH, Zur Kräuterwiese , 31020 , Salzhemmendorf, Německo

Z blogu1

Přírodní barvy na rtech

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?