Lavera Rtěnka 35 líbezná růžová, Trend Sensitiv 4,5 g

Lavera Rtěnka 35 líbezná růžová, Trend Sensitiv 4,5 g

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Rtěnka vašim rtům nejen dodá tmavší starorůžový odstín, ale zároveň o ně během dne pečuje a chrání je před vysoušením.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Rtěnka Dainty Rose z limitované edice Pastel Notes s intenzivními pigmenty dodá vašim rtům tmavší starorůžový odstín. Má nelepivou krémovou konzistenci, díky které krásně taje na rtech.  Je obohacená o výtažky z růže, slézu či lipového květu. Obsažená rostlinná másla či oleje poskytují potřebnou péči i citlivým rtům a postarají se o to, aby jemná pokožka rtů neztrácela během dne přirozenou vláčnost.

Rtěnka v tmavším starorůžovém odstínu se výborně hodí do horkých dnů a dodá rtům svěží letní look. Aby se snadno nanášela, o to se stará karnaubský či kandelilový vosk.  Je plná vyživujících olejů (např. arganového, jojobového či kokosového), a tak rtům dodává potřebné vitaminy či esenciální mastné kyseliny pro jejich krásný vzhled.

Bambucké a kakaové máslo spolu s vitaminem E zanechávají rty příjemně zvláčněné a předchází vysoušení i předčasnému stárnutí. Kakaové máslo navíc propůjčuje rtěnce příjemnou, lehce čokoládovou vůni. Složení je obohaceno o extrakty z lipového květu, slézu, rakytníku nebo růže stolisté se postarají o to, aby rty jemné, regenerované a zklidněné.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Trend Sensitiv

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu2

Na vlastní kůži: Přírodní dekorativní kosmetika

Víte, co obsahuje vaše rtěnka?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Lavera Trend Sensitiv

Nenašli jste to pravé? Co tohle?