Annemarie Börlind Rtěnka Paris Red 4 g

Annemarie Börlind Rtěnka Paris Red 4 g

Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Rtěnka Paris Red má klasický červený odstín se studeným podtónem, který je velmi univerzální. Přírodní vosky, oleje a másla budou o jemnou pokožku rtů během dne pečovat.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Krémová rtěnka Annemarie Börlind v klasickém červeném odstínu Paris Red se studeným podtónem je velmi univerzální a bude ladit s jakoukoliv barvou vlasů. Má nelepivou konzistenci a obsahuje celou řadu přírodních vosků, olejů a másel, které nejen zajistí její snadné nanášení a roztírání, ale zároveň o jemnou pokožku rtů pečují a chrání ji.

Rtěnka má příjemnou krémovou konzistenci, která se dobře nanáší a dlouho vydrží, a to díky obsahu karnaubského či kandelilového vosku, které rty zároveň chrání před dehydratací a praskáním. Kvalitní minerální pigmenty jí dodávají sytý odstín, se kterým snadno vytvoříte rovnoměrné líčení.

Přírodní ricinový, jojobový olej a mokřadkový olej o jemnou pokožku rtů během dne pečují a dodávají jí potřebné vitaminy či nenasycené mastné kyseliny. Spolu s kakaovým a bambuckým máslem pak rty skvěle zvláční. Rtěnka má zároveň díky aktivním přírodním ingrediencím zklidňující a regenerační vlastnosti.

Použití: Rtěnku nanášejte na rty buď přímo z tuby, nebo k tomu použijte speciální štěteček. U tmavých odstínů je vhodné před aplikací rtěnky obtáhnout konturu rtů tužkou.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Barva: červená, korálová, oranžová

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu1

Jak stárne Berlíňanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?