Weleda Růžové pěstící tělové mléko 200 ml

Weleda Růžové pěstící tělové mléko 200 ml

(1 hodn.)
Značka: Weleda
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Pěstící tělové mléko s vůní růží posiluje regenerační schopnosti pokožky. Výživné oleje v kombinaci s bambuckým máslem pokožku celého těla vyživují a zároveň jí dodávají pružnost a zdravý vzhled.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu9
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Pěstící tělové mléko Weleda s luxusní vůní růží posiluje regenerační schopnosti pokožky. Výživné oleje v kombinaci s bambuckým máslem pokožku celého těla vyživují a zároveň jí dodávají pružnost a zdravý vzhled. Díky obsahu olejů z růže mošusové bude tělové mléko pečovat jak o pokožku, tak i o vaše smysly.

Tělové mléko je bohaté na jojobový olej a bambucké máslo, které zajišťují výborné hydratační účinky. Olej ze semen růže mošusové spolu s extraktem z vilínu namáhanou pokožku zjemňují, dodávají jí potřebnou výživu a navrací ztracenou elasticitu.

Vilín je ideální pro zklidnění pokožky, například po holení či nadměrném slunění. Mléko má lehkou snadno vstřebatelnou konzistenci díky polynasyceným mastným kyselinám. Ty napomáhají rychlému vstřebávání mléka a zároveň podporují přirozené regenerační schopnosti pokožky.

Jemná péče

Tělové mléko Weleda je tím pravým, co vaše pokožka potřebuje. Při každém sprchování totiž může docházet k vysušení pokožky a je třeba obnovit její přirozenou ochrannou bariéru. Tělové mléko Weleda pečuje o všechny typy pokožky a navrací jí ztracenou vlhkost. Udržuje optimální hydrataci kožních buněk, díky čemuž zanechává pokožku komfortně vláčnou po celý den.

Hedvábně jemná pokožka

Tělové mléko Weleda pro citlivou pokožku je vhodné pro každodenní použití a pro všechny typy pokožky. Obsahuje jen kvalitní přírodní ingredience a je samozřejmě zcela bez obsahu silikonů, parabenů, syntetických konzervantů či umělé parfemace. Rostlinné oleje pokožku nezatěžují, ale zároveň jí dodávají hloubkovou výživu a navracejí pokožce přirozenou pružnost.

Lehká konzistence

Tělové mléko Weleda je tou pravou volbou pro ty z vás, kdo preferují lehčí texturu oproti hutným tělovým máslům či krémům. Mléko se velice snadno roztírá díky složení plném olejů a rostlinných výtažků a rovnoměrně jej nanesete během několika málo okamžiků. Zároveň se rychle vstřebává a nezanechává mastný povlak, takže se krátce po aplikaci můžete obléci.

Smyslná vůně

Růže je po právu nazývána královnou květin, a tak i toto tělové mléko oplývá okouzlující vůni růžových kvítků, která působí na tělo i mysl a dodá vám sebevědomí. Růžový olej má výjimečné regenerační schopnosti, urychluje hojení pokožky a navrací jí svěží a mladistvý vzhled. Bambucké máslo a jojobový olej pak podporují její hydrataci.

Použití: Malé množství tělového mléka aplikujte na suchou čistou pokožku celého těla a jemně vmasírujte. Používejte podle potřeby, minimálně jedenkrát týdně.

Značka přírodní kosmetiky Weleda byla založena na antroposofických principech Rudolfa Steinera a v současné době je největším výrobcem přírodní kosmetiky i produktů přírodní medicíny.

Produktové řady: Weleda Wild Rose

Typy pokožky: normální pokožka, suchá pokožka

Výrobce: Weleda AG, Stollenrain 11 , CH-4144, Arlesheim, Švýcarsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu9

Biodynamické zemědělství aneb Návrat ke kořenům

Jak se rodí krém - aneb pleťová péče Weleda

Jen růžová to může být

Krása z přírody, která překonává čas

Nejkrásnější věc, kterou bůh stvořil, je žena a růže.

Parabeny: ano, nebo nikdy?

Po létě svou pleť rozmazlete

Weleda: Keltská bohyně

Weleda: Krása z přírody, která překonává čas

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Ruze / Po 12. 2. 2021 22:26

Docelo mi se libilo a opravdu voni po ruzech jak cela ruzova serie Weledy. Lehka konzistence a rychle se vstrebova. Koupim si ho jeste na leto, v zime chce se nejakou mastnejsi texturu.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Weleda Wild Rose

Nenašli jste to pravé? Co tohle?