Natura Siberica Šampon pro mastné vlasy 400 ml

Natura Siberica Šampon pro mastné vlasy 400 ml

Natura Siberica Šampon pro mastné vlasy 400 ml

(10 hodn.)
Značka: Natura Siberica
Certifikáty: BIO ECO COSMESI
Certifikát BIO ECO COSMESI
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Šampon pro mastné vlasy dodává zplihlým vlasům objem, pečuje o vlasovou pokožku a stimuluje funkci mazových žláz. Díky výtažkům z borovice zakrslé a arktické maliny je o vlasy i pokožku postaráno.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení10
Položit dotaz
Popis produktu

Šampon pro mastné vlasy Natura Siberica dodává zplihlým mastným vlasům objem, pečuje o vlasovou pokožku a stimuluje funkci mazových žláz. Díky výtažkům z borovice zakrslé a arktické maliny je o vlasy i vlasovou pokožku postaráno.

Obsažené aminokyseliny obnovují strukturu vlasů, uhlazují je a dodávají vlasům objem. Výtažky z arktických malin jsou bohaté na vitamin C, který obnovuje přirozenou rovnováhu vlasové pokožky a stimuluje funkci mazových žláz. Kombinace malin a borovice je výbornou péčí pro mastné vlasy.

Rakytníkový olej je skvělý pro intenzivní péči o vlasy bez nežádoucího zatížení. Vyživí vlas i pokožku hlavy, uzamkne potřebnou hydrataci a zanechá vlas jemný a lesklý. O lesk se také postarají výtažky ze sibiřské jedle a borovice společně s výtažky z rozchodníku. Dodávají lesk, sílu a současně mírní nadměrné maštění vlasů.

Objem a život pro vaše vlasy

Šampon Natura Siberica pro jemné a rychle se mastící vlasy pomůže odstranit z vlasů veškeré nečistoty a zároveň je nezatíží. Naopak podporuje přirozený objem vlasů a zanechává je svěží a vzdušné po celý den. Šampon vytváří jemnou pěnu, jež důkladně odstraní nečistoty a zbytky stylingových produktů, ale zároveň nedráždí a nevysušuje vlasy ani pokožku hlavy. 

Posílení vlasového vlákna

Tento šampon myje vlasy šetrně díky tenzidům na rostlinné bázi a zanechává je lesklé a objemné. Rostlinné výtažky zároveň o vlasy pečují, pomáhají harmonizovat produkci kožního mazu ve vlasové pokožce a ozdravují vlasové vlákno jako celek. Aminokyseliny podporují zdravou stavbu vlasového vlákna, a vlasy tím posilují, regenerují a chrání je proti poškození či lámání. 

Mytí i péče v jednom

Olej z rakytníku řešetlákového je pak bohatý na vitaminy, zejména vitamin C, který podporuje růst zdravých a silných vlasů. Rakytník rovněž obsahuje antioxidanty, jež podporují regeneraci a revitalizaci. Výtažek ze sibiřské jedle spolu s extraktem z rozchodníku pak pečuje o kvalitu vlasů a pomáhá jim dodat lesk, avšak bez zatížení či nadměrného umaštění. Vlasy budou vzdušné, objemné a zářící zdravím. 

Použití: Malé množství šamponu naneseme na vlhké vlasy a jemnou masáží napěníme. Poté vydatně opláchneme vlažnou vodou.

Vážení obchodní partneři,

Náš svět, práce a stabilita se minulý čtvrtek úplně obrátily naruby. Všichni máme obavy a někdy i strach z toho, co bude dál, protože se jedná o situaci vyšší moci, kterou jsme nikdy předtím nezažili.

Rádi bychom Vás informovali o původu a výrobě produktů, které naše společnost Antim Plus distribuuje. Natura Siberica, Organic Shop, SkinSuperGood, Organic People atd jsou vyráběné společností Eurobio Lab OÜ, která je evropská společnost a působí v estonském Tallinnu již více než 8 let, má 330 zaměstnanců a dodává certifikovanou kosmetickou produkci do přibližně 70 zemí světa.

Veškerá práva na značky vyráběné v Eurobio Lab OÜ patří estonské společnosti Good Design OÜ se sídlem v estonském Tallinnu.

Eurobio Lab OÜ vyrábí evropské kosmetické značky, jako je Organic Shop a Organic People, s využitím nejnovějších znalostí evropských kosmetických technologií spolu s pečlivým a udržitelným přístupem k ekologické a certifikované výrobě.

Zdůrazňujeme, že veškeré naše zboží má estonské EAN kódy, které začínají na 474.

Všichni sledujeme situaci a modlíme se za ty, kteří nyní trpí. Upřímně doufáme, že brzy vyjde slunce a život se vrátí do normálu.

S přátelským pozdravem,

Antim Plus s.r.o.

Natura Siberica nabízí přírodní kosmetiku založenou na síle sibiřských bylin. Je členem společnosti Cosmos pro bio a přírodní kosmetiku a některé produkty nesou certifikaci ICEA.

Typy vlasů: mastné vlasy

Výrobce: Natura Siberica, Eurobio Lab OÜ, Leiva 3 , Tallinn, Estonsko

Naše hodnocení:

Ačkoliv pění méně, vlasy i pokožku hlavy umyje dostatečně (ideální je dvojí šamponování).
Vlasy jsou po umytí hezky čisté a pokožka zklidněná.
Má pouze jemnou parfemaci s tóny ovoce.
Prodlouží interval mytí vlasů.
Trochu vysušuje vlasy - je nutný kondicionér.

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Maliny a jejich účinky na zdraví

Recenze: Šampon pro mastné vlasy Natura Siberica

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Mírné zklamání / Magdalena 23. 2. 2017 13:20

Poté, co jsem všem dokola říklala, jakou mám dobrou zkušenost s RAKYTNÍKOVÝM ŠAMPONEM PRO VŠECHNY TYPY VLASŮ NATURA SIBERICA, který nedráždil moji citlivou vlasovou pokožku, mi dcera k vánocům pořidíla tuto variantu NATURA SIBERICA šamponu PRO MASTNÉ VLASY. Po dvouměsíčním používání bohužel postupně se moje pokožka hlavy opět zhoršuje. Překvapivé je, že tento šampon má mít podle složení méně potenciálně škodlivých složek, než rakytníková varianta. Je to záháda! Jsem ovšem ráda, že zveřejňujete složení tak přehledně, mohu se aspoň pokusit vypatrat složku, která mi "nesedne". Nejspíš to bude nějaká individuální nesnášenlivost. Jinak je šampon v použití přjemný a vlasy po něm vypadají hezky, mastí se ale stále stejně. Takže za mně mírné zklamání :(

Veliká spokojenost! / Zuzi 26. 9. 2016 15:06

Za mě nejlepší přírodní šampon, jaký jsem zatím vyzkoušela. Při prvním nanášení pění méně, ale při druhém se vyrovná i chemickým konkurentům. Mám citlivou pokožku, která se snadno podráží a vytvoří se na ní lupy, ale tentokrát jsem hned po prvním použití měla úplně skvělý pocit! Dokonale čistá pokožka, žádné svědění, pnutí, lupy apod. A navíc se mi vlasy méně mastí, stačí mýt vlasy jednou za tři dny. Poslední den už jsou trochu mastné na některých místech, ale v culíku nebo copu se to ztratí. Určitě doporučuji!

Nespokojenost / Jana 20. 5. 2017 17:23

Za mě tenhle šampón není nic moc. Mám rychle se mastící vlasy se sklonem k plihnutí. Šampón jsem používala dva měsíce společně s kondicionérem ze stejné řady pro mastné vlasy a žádný efekt se nedostavil. Vlasy jsem si musela mýt obden, s tím, že první den po umytí vypadaly dobře, ale další den jsem již musela použít suchý šampón, protože vlasy byly již od rána neskutečně mastné a úplně zplihlé. Nemůžu říct, že by se mi mastily více, než dříve, ale určitě jsem při používání nezaznamenala žádnou změnu k lepšímu.

Pro mastné vlasy / Viki 15. 10. 2015 20:59

Šampon krásně bohatě pění, voní opravdu jako procházka lesem :) holčina má po nich moc hezké lesklé a hladké vlásky. U mě je problém - že potřebuji kondicionér na rozčesání. Jinak je šampon super :)

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?