Nobilis Tilia Sérum calendula 20 ml

Nobilis Tilia Sérum calendula 20 ml

Nobilis Tilia Sérum calendula 20 ml

(2 hodn.)
Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK
Certifikát CPK
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Sérum Calendula je vhodné pro všechny typy pleti od suché citlivé až po mastnou. Měsíček lékařský pleť skvěle regeneruje, působí protizánětlivě a aktivně napomáhá hojení nedokonalostí.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu9
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Sérum calendula Nobilis Tilia aktivně pečuje o potřeby citlivé pokožky, jedno, jestli se jedná o křehkou suchou či mastnou problematickou pleť. Měsíček lékařský má skvělé zklidňující účinky, eliminuje podráždění, začervenání a zároveň pokožku aktivně regeneruje. Napomáhá hojení zánětů, eliminuje viditelnost jizev a zlepšuje celkový stav pleti.

Měsíčkové sérum v sobě spojuje účinné zklidňující výtažky z měsíčku lékařského, šalvěje muškátové, pelargonie a kajeputu. Všechny tyto extrakty a oleje mají skvělé harmonizační a zároveň dezinfekční účinky. Pokožka je tak zklidněna, posílena a zároveň se snadněji a rychleji regeneruje.

Měsíček si spolehlivě poradí s fleky po akné i jizvami, eliminuje viditelnost nedokonalostí, napomáhá jejich rychlému hojení, současně působí protizánětlivě. Sérum je vhodné pro všechny typy citlivé pleti, pokožku zklidňuje a chrání před opětovným podrážděním. Je vhodným třetím až čtvrtým krokem biofáze, ale pro regeneraci pleti jej lze používat i samostatně.

Zklidňující měsíček

Sérum s výtažky z měsíčku lékařského potěší všechny, které trápí suchá a přecitlivělá pokožka. Měsíček lékařský je kouzelná bylinka hojně využívaná v tradičním lékařství a výtažek z něj má příznivé vlivy nejen na pokožku. Měsíčkové sérum dokáže ihned zklidnit pokožku, zmírňuje podráždění, svědění i nepříjemné zarudnutí. Pokožka tak bude komfortně hydratovaná a svěží.

Hojení a regenerace

Díky obsahu měsíčku tak toto sérum přinese okamžitou úlevu citlivé pleti při podráždění či například spálení od sluníčka. Měsíček rovněž podporuje regeneraci pokožky a urychluje hojení pleti. Esenciální oleje ze šalvěje, kajeputu a pelargonie pak pomáhají pokožku harmonizovat, navracejí jí její přirozenou vláčnost a rozzářený zdravý vzhled. Sérum pokožku dlouodobě posiluje a pomáhá chránit proti vnějším vlivům.

Unikátní Biofáze

Sérum je můžete použít samostatně nebo jako třetí až čtvrtý krok tzv. biofáze. Biofáze je unikátní systém péče o pokožku Nobilis Tilia skládající se ze správného kombinování jednotlivých sér z cenných přírodních ingrediencí, jež dodávají pleti extra péči a jsou zaměřená na určité problémy pokožky. Pečlivá kombinace rostlinných výtažků pomáhá uchovávat vitalitu pleti a přímo aktivuje enzymy, jež pomohou vrátit pokožku její přirozenou záři a zdravý pěstěný vzhled.

Použití: Pár kapek séra aplikujte večer na čistou odlíčenou pokožku obličeje a lehce rozetřete. Sérum můžete používat samostatně či v kombinaci s ostatními séry Biofáze podle typu a stavu vaší pleti.

Tip: Pokud používáte více sér, udržujte mezi jednotlivými aplikacemi 10 minut pauzu, aby měly účinné látky dostatek času proniknout do pokožky.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Produktové řady: Nobilis Biofáze

Typ pleti: citlivá pleť, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu9

Aromaterapie pro těhotné

Biofáze od Nobilis Tilia

Calendula neboli měsíček podpoří vaši krásu i dobré zdraví

Hladká pleť bez použití peelingu

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Olej nebo sérum?

Sérum - klíč k dokonalé pleti

Zázrak v jediné kapce - přírodní pleťová séra

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Užasné SOS / Jana 24. 8. 2019 09:15

Sérum mám už asi dva roky. Vždycky stačí kapka na bolák ráno a večer a za den/dva je úplně pryč. Naprosto zázračné. Moc doporučuji!

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?