Sportique Silně hřejivý masážní krém 100 ml

Warming Up Cream

Sportique Silně hřejivý masážní krém 100 ml

Warming Up Cream

Značka: Sportique
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Extrémně hřejivý masážní krém připraví svaly a celý pohybový aparát na náročnou fyzickou aktivitu. Zlepší prokrvení svalů, zahřeje a podpoří následnou regeneraci.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Extrémně hřejivý masážní krém Sportique připraví svaly a celý pohybový aparát na náročnou fyzickou aktivitu. Zlepší prokrvení svalů, zahřeje je a podpoří i jejich následnou regeneraci. Eliminuje bolestivost svalů. Hřejivý krém je skvělým pomocníkem před, během i po fyzické aktivitě.

Hřejivý masážní krém podpoří prokrvení svalů i kloubů díky vysokému obsahu bylinných extraktů z rozmarýnu, černého pepře, tymiánu a šalvěje. Ty pokožku skvěle prohřejí, připraví svaly na nadměrnou zátěž a podpoří bezbolestný a snadný pohyb. Bylinky navíc eliminují riziko zánětu a podporují regeneraci svalů i kloubů.

Použití: Malé množství krému aplikujte lokálně na bolavé svaly a lehce promasírujte. Používejte podle potřeby i několikrát denně.

V sortimentu Sportique můžete hledat všelijaké produkty tělové kosmetiky, které obsahují značný podíl bylinných výtažků a rostlinných olejů. Již z názvu značky je jasné, že si vyberou i ti, kdo mají rádi sportovní aktivity.

Produktové řady: Sportique Active Body

Výrobce: SPORTIQUE s.r.o., Nováčkova 751/22 , 700 30, Ostrava, Česká republika

Z blogu3

Akupresura a akupunktura

Recenze: Hřejivý a chladivý krém od Sportique

Sportem ku zdraví

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: