WHAMISA Tonikum Refresh 155 ml

WHAMISA Tonikum Refresh 155 ml

1570
Momentálně vyprodané na e-shopu
Brno, Šilingrovo náměstí > 1 ks

Bio tonikum Refresh není jen obyčejným tonikem. Působí zároveň jako sérum, které dokonale hydratuje pleť a poskytne ji impuls k regeneraci a tvorbě nových kožních buněk.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Tonikum Refresh WHAMISA není jen obyčejným tonikem. Působí zároveň jako sérum, které dokonale hydratuje pleť a poskytne ji impuls k regeneraci a tvorbě nových kožních buněk. Navíc obnovuje přirozené pH pokožky. Je ideální pro všechny typy pleti, zejména smíšenou a mastnou pleť. U suché a normální pleti používejte příležitostně dle potřeby.

Pleťové tonikum dokonale hydratuje, zvyšuje elasticitu, a zanechá pokožku svěží, rozzářenou a sjednocenou. Hlavními složkami pro hydrataci jsou aloe vera, kyselina hyaluronová a výtažky z cukrové třtiny.

Tonikum s aktivními látkami

Výtažky z citrusů yuzu aktivně posilují kožní bariéru a zároveň omlazují a vykazují anti-aging vlastnosti. Pupečník asijský zklidňuje zarudnutí pleti či jiné nedokonalosti.

Výtažky z vrby pomáhají s projevy akné. 

Glukonolakton pochází z rodiny polyhydroxykyselin. Je vynikající antioxidant, dokáže na sebe vázat vodu a zvyšovat tím hydrataci pleti. Uvolňuje póry, odstraňuje přebytečný maz a vyrovnává pH pokožky.

Použití: Po dvoufázovém čištění pleti naneste pár kapek Tonika do dlaně a jemně vklepejte na obličej, krk a dekolt. Používejte 2x denně, ráno a večer. Poté aplikujte Lotion nebo Krém.

Luxusní korejská značka WHAMISA vyrábí produkty s patentovanou fermentací a bez přidané vody. Díky patentované fermentaci je mnohonásobně znásobena účinnost výrobků a zaručen okamžitý viditelný efekt po aplikaci. Fermentací se také snižuje riziko vzniku alergických reakcí na přírodní složky, proto je kosmetika vhodná pro alergiky a osoby s přecitlivělou pletí. Kosmetika WHAMISA má tyto certifikáty: EWG, BDIH, VEGAN, Original Excellent Dermatest.

Produktové řady: Whamisa Organic Flowers

Typ pleti: citlivá pleť, mastná pleť, normální pleť, problematická pleť a akné, smíšená pleť, suchá pleť, unavená pleť, zralá pleť

Výrobce: ENSkorea co., Ltd., Pokpo-ro, Hwado-eup, Namyangju-si , Gyeonggi-do, Jižní Korea

Naše hodnocení:

Tonikum zároveň působí i jako hydratační sérum určené k regeneraci kožních buněk.
Perfektně odstraňuje zbytky odličovacího mléka nebo oleje. Po důkladném vyčištění zanechá pokožku svěží a rozzářenou, připravenou na další aplikaci přípravků vaší denní rutiny.
Samotná konzistence tonika je lehounká, krémová, snadno se roztírá i vstřebává do pokožky. Nezanechává ji nijak “ulepenou”.

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Na vlastní kůži: Luxusní korejská kosmetika Whamisa

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Whamisa Organic Flowers

Nenašli jste to pravé? Co tohle?