Weleda Tónující balzám na rty Nude 10 ml

Weleda Tónující balzám na rty Nude 10 ml

Weleda Tónující balzám na rty Nude 10 ml

(1 hodn.)
Značka: Weleda
Certifikáty: NATRUE, FSC
Certifikát NATRUECertifikát FSC
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Tónující balzám na rty Nude o rty pečuje a současně je přirozeně zvýrazní jemnou tělovou barvou se studenými odlesky. Balzám poslouží jako intenzivní péče i jemné líčidlo.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Tónující balzám na rty Weleda Nude o rty pečuje a současně jim dodá jemnou barvu a lehký lesk. Složení bohaté na výživné oleje a másla zanechá rty jemné a vláčné, perfektně vyživené. Díky lehké textuře je skvělý pro každodenní péči i jako přirozené líčení.

Tónující balzám na rty se postará o každodenní péči o jemnou pokožku rtů. Spojení ricinového, olivového a jojobového oleje zanechá rty krásně jemné, vláčné a uzamkne v nich potřebnou hydrataci. Navíc, ricinový olej aktivně regeneruje případné prasklinky a poškození, dodává rtům pěstěný vzhled. Tónující balzám rtům dodá jemnou tělovou barvu s kapkou studeného odlesku. Zanechá rty lehce přirozeně zvýrazněné. Poslouží vám tak jako intenzivní péče i jemné přirozené líčidlo. Oceníte jej pro každodenní decentní líčení ale také v létě, když se nechcete malovat hutnou rtěnkou.

Péče i zkrášlení v jednom

Šetrný balzám na rty v nahém odstínu sjednotí barvu vašich rtů a zároveň jim poskytne důkladnou péči. Balzám o pokožku rtů pečuje a chrání ji proti vnějším vlivů, zatímco barevné pigmenty se postarají o pěstěný a upravený vzhled. Tento tělový odstín je velice univerzální, sluší všem a hodí se na dny, kdy nemáte náladu na silný make-up nebo pro kombinaci s výrazným kouřovým líčením očí. 

Výživa díky olejům

Balzám na rty tak vaše rty udrží po celý den hedvábně jemné, bez rozpraskání či suchých šupinek a zároveň jim dodá krásnou barvu. Díky přírodnímu složení plnému pečujících olejů pokožku rtů nedráždí ani nezatěžuje. Balzám je tak skvělým pomocníkem do vaší kabelky, který v mžiku dodá rtům trochu šťávy a zároveň je chrání proti vysušení. Praktický aplikátor zajistí hygienické nanášení. 

Přírodní složení

Základem tohoto tónovaného balzámu na rty je ricinový olej, který aktivně podporuje regeneraci buněk a udrží vaše rty krásné. Zároveň má hloubkově vyživující vlastnosti a podporuje prokrvení pokožky rtů. Olivový olej je pak bohatý na nenasycené mastné kyseliny a vitaminy, a tak dodává pokožce rtů vše, co potřebuje. Spolu s olejem jojobovým pokožku zvláčňuje a zanechá ji pružnou. 

Hedvábně jemné rty

Balzám na rty pak obsahuje také bambucké máslo, které pokožku zvláčňuje, zjemňuje a zanechává ji hedvábně jemnou. Praktický tónovaný balzám je vhodný na dny, kdy nechcete nanášet na rty příliš hutnou rtěnku, ale chcete rty přirozeně zkrášlit a zároveň o ně po celý den pečovat. Balzám rtům navíc dodává dlouhotrvající jemný lesk.

Použití: Malé množství balzámu aplikujte na rty a lehce rozetřete. Balzám nahradí vaši každodenní péči a zároveň dodá rtům zdravou barvu.

Značka přírodní kosmetiky Weleda byla založena na antroposofických principech Rudolfa Steinera a v současné době je největším výrobcem přírodní kosmetiky i produktů přírodní medicíny.

Ostatní kategorie: Balzámy a scruby

Výrobce: Weleda AG, Stollenrain 11 , CH-4144, Arlesheim, Švýcarsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Biodynamické zemědělství aneb Návrat ke kořenům

Krása z přírody, která překonává čas

Swatch: Tónující balzámy na rty Weleda

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Bambucké máslo je nejlepší! / Petra 29. 6. 2017 21:00

Doporučuju! Na rtech je moc příjemný, žádné lepidlo. Odstínu jsem se před prvním použitím trochu lekla, pže při vymáčknutí z tuby má barvu jako make-up, ale po nanesení je to fakt Nude. :) Je v něm bambucké máslo, kterým jsem já osobně trošku posedlá :-D a které rty úžasně vyživuje a zjemní.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?