Simon Levelt Zelený čaj Decaffeinated Tea Ceylon

Simon Levelt Zelený čaj Decaffeinated Tea Ceylon

Značka: Simon Levelt
Zboží je trvale vyřazeno.

Čaj bez kofeinu, kde kofein byl odstraněn čistě přírodní cestou bez vlivu na chuť. Určen pro spotřebitele, kteří dbají na množství příjmaného kofeinu. Tmavý uklidňující čaj.certifikáty: SKAL, ABvhodné pro: vnitřní užíváníkonzistence: suchábarva: světle hnědábalení: 22 nálevových sáčků v papírovém přebalupoužití: Jeden nálevový sáček Vám vystačí na hrneček čaje. Zalijte vodou o 70°C, nechte vyluhov

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Čaj bez kofeinu, kde kofein byl odstraněn čistě přírodní cestou bez vlivu na chuť. Určen pro spotřebitele, kteří dbají na množství příjmaného kofeinu. Tmavý uklidňující čaj.

certifikáty: SKAL, AB
vhodné pro: vnitřní užívání
konzistence: suchá
barva: světle hnědá
balení: 22 nálevových sáčků v papírovém přebalu

použití: Jeden nálevový sáček Vám vystačí na hrneček čaje. Zalijte vodou o 70°C, nechte vyluhovat 2-4 minuty. Udělejte si pohodlí a relaxujte u šálku výtečného čaje.
složení: bio zelený čaj, bio lékořice, bio myrhovník, citron

země původu značky: Nizozemí
charakteristika značky: Simon Levelt - káva a čaj od roku 1817, to jsou dvě století řemeslné zručnosti. Vše začalo v docích města Amsterdam, kde v roce 1817 otevřel Simon Levelt malý krámek prodávající zboží z kolonií. On byl tím kdo prodával nejlepší kávu a čaj ze zámoří. Téměř dvě století poté můžete spatřit změnu z tohoto malého krámku v mezinárodně uznávanou pražírnu a balírnu kávy a obchod s čajem. Tento obchod byl po šest generací předáván z otce na syna (dceru). U Simon Levelt se v maximální míře snaží nakupovat syrové kávové boby a čajové listy přímo od farmářů, kteří je pěstují. To znamená, že s farmáři, s kterými budují úzké vztahy po mnoho let, ti mohou počítat s odpovídající cenou, která odpovídá podmínkám Fair Trade (slušného obchodu). Nejvyšším zájmem je společnost s trvale udržitelným rozvojem a to pro Simon Levelt znamená čistě přírodní produkci (Organic Farming). U běžných metod produkce se používají umělá hnojiva a chemické pesticidy či jiné rostliny chránící prostředky. Toto nemá pouze ničivé účinky na půdu, ale také ohrožují zdraví pracovníků v zemědělství, čistotu spodních vod i povrchových vodních toků. Čistě přírodní cestou produkovaná káva i čaj si uchovávají aroma, takové jaké skutečně mají mít a jak bylo vnímáno po mnoho staletí našimi předky, bez možnosti ohrožovat zdraví pracovníků přicházejících do styku s rostlinami či produkty, ale i Vás konzumentů.

kontakt na výrobce:
Simon Lévelt Koffiebranderij en Theehandel
A.Hofmanweg 3
2031 BH Haarlem
Netherlands
www.simonlevelt.nl

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Simon Lévelt Koffiebranderij en Theehandel, A.Hofmanweg 3 , 2031, BH Haarlem, Nizozemí

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?