Argital Zelený jíl vysušený sluncem 2,5 kg

Argital Zelený jíl vysušený sluncem 2,5 kg

Argital Zelený jíl vysušený sluncem 2,5 kg

Značka: Argital
Certifikáty: BDIH, BIO ECO COSMESI
Certifikát BDIHCertifikát BIO ECO COSMESI
Zboží je trvale vyřazeno.

Zelený jíl vysušený sluncem díky svému původu obsahuje množství stopových prvků nacházejících se v mořské vodě. Bohaté složení jílu pokožku čistí a vyživuje, je vhodný i na vlasy a celé tělo.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Přírodní zelený jíl Argital díky svému mořskému původu obsahuje množství stopových prvků nacházejících se v mořské vodě. Bohaté složení jílu pokožku čistí, vyživuje, působí proti stárnutí pleti a navrací jí elasticitu a zdravý vzhled. Čerstvě vytěžený jíl se suší na slunci bez přídavku jakýchkoliv složek, je tak extrémně čistý, jemný a vhodný i pro tu nejcitlivější pokožku náchylnou k podráždění, alergiím či kožním onemocněním.

Díky složení bohatému na množství blahodárných prvků jíl pokožku detoxikuje, regeneruje, dodává jí elasticitu a zklidňuje ji. Zelený jíl je tak vhodný pro ošetření pokožky náchylné k podráždění, alergiím, začervenání, dermatitidě i jiným kožním onemocněním. Zelený jíl má díky svému jednoduchému přírodnímu složení multifunkční využití. Lze jej použít jako pleťovou masku na obličej i celé tělo, masku na vlasy, zábal na bolavé klouby či namožené svaly i jako zpevňující zábal na problematické partie.

Maska na vlasy
Do základní masky přidejte 4 lžičky přesličkového odvaru, aby měla maska tekutější konzistenci. Aplikujte do vlhkých čistých vlasů a nechte působit 5-10 minut. Poté masku smyjte teplou vodou a vlasy umyjte šamponem.

Zeštíhlující koupel se zeleným jílem
Do napuštěné vany vhoďte 3-4 hrsti zeleného jílu. V horké vodě se jíl sám rozpustí. Jíl tělo neušpiní, takže není nutné se po koupeli oplachovat. Do koupele můžete přidat pár kapek oblíbeného esenciálního oleje.

Relaxační koupel pro ruce a nohy
Do umyvadla s horkou vodou přidejte hrst jílového prášku. Ve vodě s jílem koupejte střídavě ruce nebo nohy, třete jednu končetinu o druhou, dokud voda nevychladne. Do koupele můžete přidat pár kapek oblíbeného esenciálního oleje.

Široké využití

Zelený jíl vysušený sluncem Argital je jedním z mnoha univerzálních produktů přírodní kosmetiky, který můžete používat samostatně, či jej libovolně kombinovat s dalšími ingrediencemi, jako jsou oleje či květové vody. Má skvělé komplexní pečující vlastnosti a je velmi oblíbenou součástí produktů pěstící kosmetiky na obličej, vlasy i tělo. 

Detoxikace pokožky

Zelený jíl má vysoké absorpční schopnosti. Díky tomu dokáže z pokožky a vlasů vstřebávat nejen nadbytečný kožní maz, ale i veškeré nahromaděné nečistoty. Zároveň ale pokožku nevysušuje a nezpůsobuje podráždění, je velice dobře snášen i reaktivní pokožkou. Podporuje vylučování odpadních látek z těla a účinně detoxikuje tělo.

Cenné pečující ingredience

Zelený jíl Argital neobsahuje žádné přidané syntetické složky, jedná se tedy o dokonale čistý produkt. Jíl je mořského původu, a proto zachovává některé prospěšné látky nacházející se přirozeně v mořské vodě, jako je široké spektrum minerálů a stopových prvků. Zelený jíl je vhodný i pro tu nejcitlivější pokožku náchylnou k podráždění.

Zklidnění a regenerace

Zelený jíl navíc přináší vaší pokožce okamžité zklidnění, je tedy skvělým pomocníkem také na pokožku trpící akné, kožními záněty či ekzémy. Zmírňuje začervenání a minimalizuje nepříjemné pocity, jako pálení či svědění. Můžete jej použít jako hloubkovou čistící masku na obličej, regenerační kúru na vlasy, tělový zábal či detoxikační koupel.

Použití: Pro přípravu základní pleťové masky smíchejte šálek jílu, lžičku medu, lžičku mandlového oleje a půl šálku květové či minerální vody. Masku aplikujte v silnější vrstvě na pokožku a nechte zaschnout a za pomoci kosmetické houby opatrně smyjte. Masku aplikujte podle potřeby 1-2x týdně.

Tip: Podle typu pleti můžete do základní směsi přidat pečující olej, Aloe vera gel, květovou či květinovou vodu nebo jiné přísady.

Upozornění: Hodně citlivá pleť může na zelený jíl reagovat mírným pálením a zčervenáním. Je to běžná reakce, které není třeba se obávat.

Italská značka Argital je dominantním výrobcem přírodní kosmetiky na bázi zeleného jílu. Produkty mají řadu certifikátů, jako BDIH, ICEA, Demeter LAV, které jsou zárukou vysoké kvality a maximálních účinků přírodních surovin.

Typ pleti: citlivá pleť, mastná pleť, normální pleť, problematická pleť a akné, smíšená pleť

Typy vlasů: citlivá pokožka hlavy, jemné vlasy, mastné vlasy, vlasy s lupy

Výrobce: ARGITAL, Via Della Tecnologia, 9 , 97015, Modica, Itálie

Naše hodnocení:

Naše celková spokojenost:
Viditelný efekt:
Snadnost použití:
Vůně:
Výdrž na pleti:
Skvělý pro výrobu domácích pleťových masek, obzvlášť pro mastnější a problematickou pleť.
Vhodný i jako tělový zábal proti celulitidě nebo na bolavé klouby.
Jedno balení vydrží opravdu dlouho.
Před aplikací se musí smíchat s vodou či hydrolátem.

Podrobné složení produktu

Konzistence: prášková

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Minimalisticky krásné vlasy

No Poo: bez šamponu na věčné časy

Recenze: Zelený jíl vysušený sluncem Argital

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: prášková

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?