INTIMINA Ziggy Cup 1 ks

INTIMINA Ziggy Cup 1 ks

Značka: INTIMINA
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Menstruační kalíšek vás spolehlivě ochrání během menstruace a navíc díky jeho speciálnímu provedení si můžete v průběhu svých dní dopřát i pohlavní styk.

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Menstruační kalíšek Ziggy Cup od značky INTIMINA je naprosto revoluční menstruační pomůckou - nejen že vás spolehlivě ochrání během vašich dní, ale také díky jeho speciálnímu provedení nebude během vaší periody milování žádné tabu! Je totiž vyroben z extra tenkého lékařského silikonu, což zajistí že kalíšek vůbec necítíte - bez ohledu na to, co děláte :)

Ziggy Cup je tenký jako okvětní plátek, avšak díky speciálnímu šestiúhelníkovému vzoru je maximálně zpevněný a krev tak lépe drží na svém místě. Dvojitý lem poskytuje maximální ochranu. Je dodáván s hygienickým silikonovým pouzdrem, které se snadno vejde do batohu nebo kabelky.

Klíčové vlastnosti menstruačního kalíšku Ziggy Cup:

  • díky speciálnímu tvaru ho využijete během menstruace i při milování
  • součástí balení je antibakteriální plastové pouzdro pro hygienické uschování
  • vyrobený z hypoalergenního lékařského silikonu
  • poskytuje ochranu až 12 hodin
  • ekologické a bezpečné řešení pro vaši menstruaci

Parametry kalíšku Ziggy Cup:

Délka:
75 mm

Šířka:
65 mm

Objem:
76 ml

Použití: Před prvním použitím sterilizujte kalíšek ve vroucí vodě po dobu 5 až 8 minut. S kalíškem manipulujte vždy čistýma rukama. Po každém použití kalíšek důkladně opláchněte vodou s mýdlem. Zavedení: kalíšek Ziggy Cup uchopte zadní stranou směrem k sobě a uchopte palcem a ukazováčkem uprostřed a zmáčkněte jej. Vytvoří se pomyslná „8“. Kalíšek zavádějte ve vámi příjemné poloze, tak abyste měly uvolněné poševní svalstvo. Pokud potřebujete, můžete se zvlhčit pomocí lubrikačního gelu na vodní bázi. Zaveďte Ziggy Cup zadní stranou napřed a pomocí svého ukazováčku posuňte kalíšek tak daleko, jak vám to bude pohodlné. Posuňte kalíšek dozadu a mírně dolů tak, aby byl okraj za děložním čípkem. Zatlačte přední okraj nahoru za výstupek stydké kosti a umístěte jej tak, aby byl kolem děložního čípku a mohl tak tvořit spolehlivou bariéru. Ujistěte se, že zadní okraj kalíšku je skutečně umístěný za děložním čípkem a přední část je za stydkou kostí. Pokud je kalíšek správně umístěný, neměla byste jej vůbec cítit. Přejeďte prstem po dně kalíšku a zkontrolujte pohmatem, že je děložní čípek uvnitř. Zkontrolujte také, že přední část kalíšku je úplně zastrčená za výstupek stydké kosti a že mezi okraji a poševními stěnami nejsou žádné mezery.

Upozornění: Kalíšek nemusí být vhodný a vyhovovat při zakloněné děloze či nízko umístěném čípku. Menstruační kalíšek Ziggy Cup není antikoncepční pomůckou a neochrání vás před nechtěným těhotenstvím či přenosem sexuálních chorob. Pro čištění kalíšku nepoužívejte ocet, drsné čistící prostředky, látky na bázi ropy, tea tree olej, alkohol nebo bělící činidlo.

Intimina je švédská značka, která nabízí první a jedinou řadu produktů věnovaných výhradně všem aspektům intimního zdraví žen. 

Výrobce: Intimina, Karlavägen 41 , 11431, Stockholm, Švédsko

Složení produktu

Složení:

lékařský silikon

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Menstruační kalíšek jako ekologická varianta při menstruaci

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Složení produktu

Složení:

lékařský silikon

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?