Lavera Hydratační tělový krém Růžový pomeranč & Pepř, Body Spa 150 ml

Lavera Hydratační tělový krém Růžový pomeranč & Pepř, Body Spa 150 ml

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Hydratační tělový krém Lavera Body&Spa aktivně pečuje o pokožku celého těla, zjemňuje ji a chrání před dehydratací díky složení bohatému na množství rostlinných olejů a výtažků.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Hydratační tělový krém Lavera Body&Spa aktivně pečuje o pokožku celého těla, zjemňuje ji a chrání před dehydratací díky složení bohatému na množství rostlinných olejů a výtažků. Kromě intenzivní výživy se vám dostane i osvěžující ovocno-kořeněné vůně růžového grapefruitu a pepře.

Tělový krém v sobě spojuje pečující oleje ze sójy a slunečnice. Ty jsou oba bohaté na vysoký podíl vitaminů, obzvláště posilujícího vitaminu E,  a také množství nenasycených mastných kyselin. Ty pokožku skvěle vyživují do hloubky, uzamykají v ní tolik potřebnou hydrataci a současně pleť uchovávají jemnou a pružnou. Na svědomí to má právě vitamin E, který pleť chrání před nepříznivými vnějšími vlivy a tím pádem i před známkami stárnutí.

Výživné oleje spolu s bambuckým máslem pleť zjemňují, zatímco výtažky z citrusových plodů a echinacey ji chrání před podrážděním a vznikem drobných zánětů. Lehké tělové mléko pokožku skvěle vyživuje, aniž by ji zbytečně zatěžovalo či dokonce vytvářelo nepříjemný lepivý film. A doprovázet vás bude pouze osvěžující exotická vůně grapefruitu a pepře.

Péče o tělo

Nejen naše pleť na obličeji vyžaduje pravidelnou péči. Pokožka celého těla je naší ochrannou vrstvou a je denodenně vystavována změnám teplot a jiným vnějším  vlivům. Proto vždy po sprchování nezapomínejte na hydratační krém či tělové mléko. Tělový krém Lavera Růžový pomeranč & Pepř přinese pokožce těla šetrnou péči, která obnoví její vzhled.

Hydratovaná pokožka

Složení hydratačního krému Lavera Růžový pomeranč & Pepř je bohaté na rostlinné oleje a další přírodní výtažky, které mají příznivý vliv na kvalitu pokožku a dokonale ji zvláčňují. Slunečnicový olej dodává pokožce výživu a obnovuje její přirozenou pružnost a spolu s bambuckým máslem pomáhá uzamykat vlhkost v jejích hlubokých vrstvách.

Sametově hebká pleť

Hydratační krém obsahuje také výtažek z echinacey a citrusů, které pokožku chrání proti podráždění a zároveň jsou bohaté na vitaminy a antioxidanty. Díky tomu zpomalují stárnutí buněk pokožky a zachovávají ji příjemně pevnou. Vitamin E, který je součástí sojového oleje, jenž je jednou z hlavních složek, působí příznivě na strukturu pokožky.

Lahodná vůně

Lavera Hydratační krém Růžový pomeranč & Pepř má velice lehkou strukturu, díky které se snadno roztírá a rychle vstřebává. Můžete jej používat každý den po koupeli či sprchování a již krátce po aplikaci se lze obléci. Hedvábně jemnou texturu doplňuje jiskrná a lahodná vůně grapefruitu a pepře, která vás osvěží a probudí vaše smysly.

Použití: Malé množství tělového mléka aplikujte na suchou čistou pokožku celého těla nejlépe ihned po koupeli a lehce rozetřete. Používejte pravidelně, nejlépe po každé koupeli.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Wellness

Typ pleti: normální pleť, suchá pleť

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?