Ramakrishnananda Kostus, špalíky 25 g

Ramakrishnananda Kostus, špalíky 25 g

Značka: Ramakrishnananda
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Atmosféru domova tvoří nejen jeho vybavení, ale i vůně. Vykuřovací špalíčky pochází z Pákistánu a zahalí vše do orientální tradiční vůně s animálními tóny kostusu, která napraví vaše čakry, uvolní mysl a zrelaxuje vystresovaný organismus.

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Atmosféru domova tvoří nejen jeho vybavení, ale i vůně. Vykuřovací špalíčky Ramakrishnananda pochází z Pákistánu a zahalí vše do orientální tradiční vůně, která v sobě snoubí animální, zemitou nasládlou vůni s tóny květin a kožešin. Vůně napraví vaše čakry, uvolní mysl a zrelaxuje vystresovaný organismus. 

Chrpovník, neboli kostus se tradičně používal jako vykuřovadlo již v dobách antiky. V tradiční indické a čínské medicíně se používá jako účinný lék proti křečím, astmatu, žaludečním a střevním obtížím i kožním problémům. Stejně tak působí i na nemoci dýchacích cest. Jeho vůně je považována za velmi smyslnou, svůdnou až milostnou a platí za účinné afrodiziakum.

Vychutnejte si orientální vůni aromatických špalíčků Kostus, kdykoli potřebujete očistit prostor nebo osoby, na zahnání negativních sil, při únavě způsobené nervovým vyčerpáním a k uklidnění.

Použití: Špalíčky můžete pálit na uhlí nebo jen zahřátím na elektrickém zařízení.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Prabhujisgifts, 858 Route 212 , Saugerties, NY 12477, Spojené Státy Americké

Z blogu1

Kadidelnice – důležitý přítel při meditaci

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?