Lavera Přírodní BB krém Acai & Minerální pigmenty, Faces 30 ml

Lavera Přírodní BB krém Acai & Minerální pigmenty, Faces 30 ml

(6 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Přírodní BB krém Acai pleť nejen barevně sjednotí a rozzáří, ale i vyživí a ochrání před nepříznivými vnějšími vlivy. Minerální pigmenty se perfektně přizpůsobí barvě vaší pokožky.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení6
Položit dotaz
Popis produktu

Podtrhněte svou krásu jemně tónujícím krémem Lavera Faces, který se díky přírodním minerálním pigmentům přizpůsobí přesně vašemu typu a barvě pleti. Přírodní BB krém pleť nejen barevně sjednotí a rozzáří, ale i vyživí a ochrání před nepříznivými vnějšími vlivy.

Přírodní BB krém dokáže plně nahradit několik pleťových produktů najednou. Sjednotí pleť jako make-up, zanechá ji matnou jako pudr, zajistí vydatnou dávku hydratace jako krém, bojuje proti nedokonalostem pleti jako lokální péče a navíc zjemňuje póry. 

Jedinečné lehké složení BB krému se snadno vstřebává, ale přesto dokáže zamaskovat výraznější nedokonalosti pleti, jako jsou například pigmentové skvrny, pihy či kruhy pod očima.

Péče i krytí v jednom

BB krémy jsou jedním v nejpopulárnějších produktů posledních několika málo let. Důvod je zcela jasný - jejich používání vám totiž dokáže ušetřit dost času. BB krém je přípravek dva v jednom, obsahuje pečující benefity, ale zároveň dokáže sjednotit vzhled pokožky a zakrýt drobnénnedokonalosti. BB krém je tedy ideálním produktem pro stresující rána, kdy nestíháte, ale i pro odpočinkový víkend, kdy nechcete trápit pokožku nánosem make-upu.

Acai berry

Lehká struktura a zářivá pleť

BB krém vyniká svou velice jemnou krémovou konzistencí, která pokožku nezatěžuje a neucpává její póry. Je tedy vhodný pro všechny typy pleti včetně té se sklonem k tvorbě pupínků a černých teček. BB krém nevytváří neprodyšnou vrstvu, naopak nechává pleť dýchat a je velice přirozený. Jemně sjednocuje vzhled pleti a dodává jí rozjasněný a zářivý vzhled.

Péče přírodních složek

BB krém je více, než klasický tónovací krém. Obsahuje množství přírodních pečujících složek, které poskytují pokožce celodenní hydrataci a komfortní pocit. Rostlinné oleje pokožku vyživují a dodávají jí vypnutý vzhled, zatímco vitamin E bojuje proti předčasným známkám stárnutí. BB krém navíc chrání pleť proti nepříznivým vlivům vnějšího prostředí.

Praktický nejen na cesty

BB krém je opravdu multifunkční, ušetří vám místo v kosmetické taštičce a je skvělou volbou také pro cestování. Nahradí vám pleťový krém i make-up a nabídne vám to nejlepší z obou. Výsledkem je přirozeně krásná pokožka bez viditelné vrstvy make-upu, která zůstává po celý den svěží. Kvalitní minerální pigmenty zakryjí menší nedokonalosti.

Použití: Malé množství krému naneseme na vyčištěnou pleť obličeje, krku a dekoltu. Dobře rozetřeme.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Ostatní kategorie: Tónovací krémy

Produktové řady: Lavera Faces

Typ pleti: anti age, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Lavera Faces

Nenašli jste to pravé? Co tohle?