Ceano Cosmetics Šumivá koule do koupele Ceano Cosmetics

Ceano Cosmetics Šumivá koule do koupele Ceano Cosmetics

Značka: Ceano Cosmetics
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

pouze pro kasu, ne na internetuniverzální složení šumivých koulí a srdcí:použití: Vhoďte do vlažné vody, kde se koule rozpustí a zapění. Vana či nádoba na koupel nohou je ideální. Alternativně lze kouli použít i ve sprše, kde ji můžete třít podobně jako mýdlo o vlhkou pokožku a ona se postupně přemění na pěnu. INCI: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Vitis Vinifera Seed Oil, Sodium Chloride, +/- Ma

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
pouze pro kasu, ne na internet

univerzální složení šumivých koulí a srdcí:

použití: Vhoďte do vlažné vody, kde se koule rozpustí a zapění. Vana či nádoba na koupel nohou je ideální. Alternativně lze kouli použít i ve sprše, kde ji můžete třít podobně jako mýdlo o vlhkou pokožku a ona se postupně přemění na pěnu.

INCI: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Vitis Vinifera Seed Oil, Sodium Chloride, +/- Maris Sal, Lac Powder, Parfum, Prunus Amugdalus Dulcis Nut, Sesamum Indicum Seed, Calendula Officinalis Flower, Chamomilla Recutita Flower, Camelia Sinensis Leaves, Rosa Damascena Flower, Theobroma Cacao Seed, Coffee Arabica Been, Avena Sativa Kernel, Papaver Orientale Seed, COcos Nucifera, Musa Sapientium Fruit, Mentha Pipereta Leaves, Lavandula Officinalis Flower, Aqua, BHT (food antioxidant), CI 16255, CI 14720, CI 19140, CI 42051, CI 42090, CI 15985, CI 17200, CI 18440.


webové strány značky:
www.ceano.cz
www.kouledokoupele.cz

Značka Ceano Cosmetics pochází z Lotyšska a nabízí široký sortiment šumivých a krémových koulí do koupele z kvalitních přírodních surovin jako je kakaové a bambucké máslo či esenciální oleje.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: CITA LIETA Ltd, Braslas iela 29 , LV 1084, Riga, , Litva

Z blogu1

Domácí lázně

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?